Oduševili su nas keksi s porukom koje proizvodi domaći brend

Foto: Instagram/keks-s-porukom.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKROLAJUĆI Instagramom naišli smo na domaći brend koji se bavi proizvodnjom personaliziranih keksa s porukom. Kako je Valentinovo iza ugla, ovi keksi bi bili savršen poklon za dragu osobu. No osim nekome drugome, možete ih pokloniti i sami sebi i uživati u njima uz kavu ili čaj. 

Osim toga odličan su poklon i za neku drugu prigodu poput godišnjice, rođendana i sl., ali i ako nekome želite uljepšati dan tek tako, bez posebnog povoda.

Prhko tijesto s notama vanilije

Ručno rađeni keksi od prhkog tijesta na bazi maslaca i s decentnim notama vanilije i citrusa, uz personaliziranu poruku, oduševit će onoga kome ih poklonite. Na kekse se može otisnuti poruka, primjerice nekome tko slavi rođendan, partneru, roditeljima, najboljim prijateljima itd. 

Minimalna narudžba je 24 keksa, 250 grama, a cijene su:

  • cijena 24 keksa s 1 do 3 različite poruke iznosi 23.89 € (180 kuna) 
  • cijena 24 keksa s 4 do 6 različitih poruka iznosi 29.20 € (220 kuna) 

Na cijenu keksa dodaje se i trošak poštarine. Na službenoj stranici možete isprobati kako će izgledati vaša poruka na personaliziranom keksu. 

Pročitajte više