Oduševili su nas ovi fora luftići za snijeg

Foto: thenicefleet.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SNOW TUBING na našim prostorima nije toliko poznat poput skijanja i sanjkanja, ali je definitivno zabavan te se vrijedi okušati i u toj zimskoj aktivnosti. Namijenjen je i malima i velikima, a mi smo našli fora luftiće s kojima možete uživati u vikendu na snijegu i isprobati snow tubing.

Ručno oslikani

The Nice Fleet luftići napravljeni su od kvalitetnog PVC-a koji se može reciklirati, bez ftalata i bez BPA te su otporni na hladnoću. Okruglog su oblika i promjer im je 1.10 m. Imaju nekoliko modela u ponudi i svi su ručno oslikani. Osim toga, praktični su i stanu u torbu te se napuhnu za svega nekoliko minuta. 

Luftić Hudson Bay, 59.50 € (448.30 kn)
Luftić Rochebrune, 59.50 € (448.30 kn)
Luftić Arbois, 59.50 € (448.30 kn)

Ovi luftići za snow tubing mogu postići veliku brzinu pod određenim uvjetima pa nije preporučljivo da se koriste pri brzim nizbrdicama, nego samo na blagim padinama bez prepreka. Osim toga, preporučuje se koristiti ih samo u dobrim vremenskim uvjetima i tijekom korištenja nositi kacigu, rukavice i skijaške naočale. 

Luftić Aupaluk, 59.50 € (448.30 kn)
Luftić Inari Sunset, 59.50 € (448.30 kn)

Snow tubing je zabavna aktivnost i idealan način za provesti vikend na snijegu, a ove luftiće možete naručiti putem službene stranice po cijeni od 59.50 eura (448.30 kuna).

Pročitajte više