Organizator iz IKEA-e oduševljava svojim širokim rasponom namjena

Foto: ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO imate puno vrećica otvorenih čipseva i drugih grickalica, možda se mučite s njihovom organizacijom u svojoj kuhinji. S tim se problemom mučila i Michelle Lau, koja za Kitchn piše kako je ovaj organizator iskoristila upravo za organizaciju grickalica: "Ima trenutaka kad ne mogu pronaći što želim dok pretražujem napola pojedene mekane vrećice složene jedna na drugu."

"Praktično za organiziranje prostora"

Rješenje je pronašla u IKEA-inom Variera organizatoru poklopaca. Iako je ideja iza proizvoda jednostavnija organizacija poklopaca lonaca i posuda, njoj se Vareira pokazala idealnom za organizaciju grickalica. Proces je jednostavan: organizator raširite, stavite u ormar ili na policu i među šipkice jednostavno postavite čipseve, orašaste plodove i druge proizvode koje imate u vrećicama.

Duljinu organizatora moguće je prilagoditi. Proizvod je izrađen od nehrđajućeg čelika, visine je 10 cm, širine 14.5 cm, njegova minimalna duljina je 8.5 cm, a maksimalna 50 cm.

Variera držač, IKEA, 7.95 eura

Na IKEA-inoj stranici ovaj su organizator hvalili i za njegovu inicijalnu funkciju: "Koristim za poklopce i za sušenje suđa", "Funkcionalan i prilagodljiv prostoru", "Praktično za organiziranje prostora u kuhinjskim elementima", "Vrlo praktična sušilica za suđe", "Savršeno za organizaciju tava i tepsija", "Odličan za slaganje tava".

Pročitajte više