Osvojile su nas ove dvije modne kombinacije sa zagrebačke špice

Foto: Luka Šangulin/INDEX/zalando.hr/chanel.com/zara.com/louisvuitton.com/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DVIJE modne kombinacije istaknule su se ovog vikenda na zagrebačkoj špici. Djevojke su svojim modnim kombinacijama privlačile pažnju prolaznika, a mi smo pronašli iste ili slične komade koje nose. U prvom planu oba outfita definitivno su dizajnerske torbe.

1. Cvjetna haljina, tenisice i Chanel torbica

Djevojka se odlučila na cvjetnu haljinu dugih rukava, oversized crne sunčane naočale, crne sportske tenisice, svijetlu traper jaknu i dizajnersku torbicu. Ova mladenačka kombinacija joj odlično stoji, a Chanel torba je svakako zvijezda ovog outfita. Uz, naravno, prekrasnu kosu ove djevojke. 

Evo koje smo slične komade našli:

  • Lascana dnevna haljina, od 59.59 € (448.98 kn)
  • Chanel Classic torba, cijena na upit
  • Piere One tenisice, 34.38 € (259.04 kn)

2. Bijela haljina, čizmice i Louis Vuitton torba

Druga modna kombinacija je klasičnija pa su se u njoj tako našle bijela kratka haljina s džepovima, bež gležnjače na petu, mačkaste sunčane naočale i dizajnerska torba. Kombinacija je prava damska - jednostavna, a efektna. 

Evo koje smo slične komade našli:

  • Zara kratka haljina s džepovima, 39.95 € (301 kn)
  • Louis Vuitton Montaigne MM torba, cijena na upit
  • Aquazzura gležnjače, cijena na sniženju je 593 € (4467.96 kn)

Pročitajte više