Xiaomijev prvi telefon s Qualcommovim Snapdragonom 8s Gen 3 stiže 21. ožujka

Foto: Xiaomi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIAOMI je potvrdio da će njihov nadolazeći pametni telefon, nazvan CIVI 4 Pro, biti predstavljen 21. ožujka. Ovaj telefon će sadržavati novi Qualcommov Snapdragon 8s Gen 3 procesor.

Prije službenog lansiranja, Xiaomi je objavio službene rendere pametnog telefona CIVI 4 Pro, otkrivajući paletu boja. Prema nedavnom postu na Weibou, CIVI 4 Pro bit će dostupan u tri opcije boja: Spring Field Green, Soft Mist Pink i Breeze Blue. Također, teaser video otkriva da će telefon biti dostupan i u crnoj varijanti.

Među svim opcijama boja, Spring Field Green će se istaknuti u liniji, sa sjajnom poleđinom koja stvara prirodne proljetne boje i uzorke poput vode koja teče. Opcija Spring Field Green boje također će imati teksturiranu poleđinu, vjerojatno izrađenu od veganske kože.

Dodatni detalji očekuju se uskoro

Osim toga, teaser video otkriva da će CIVI Pro 4 imati trostruku kameru u gornjem središnjem dijelu. Kako navodi Gizmochina, CIVI 4 Pro će vjerojatno imati 6.55-inčni 2400 × 1080 OLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz. 

Također, bitno je napomenuti da će CIVI 4 Pro biti ekskluzivno dostupan za kinesko tržište, no postoji mogućnost da će Xiaomi kasnije donijeti ovaj model i na druga tržišta pod potencijalno drugačijim imenom. Očekuje se da će uskoro biti objavljeni dodatni detalji.

Pročitajte više