Ova boca mijenja okus vode u sok. Evo gdje se može kupiti

Screenshot/Foto: TikTok/air-up.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ANDRO ANIĆ nalazi se iza duhovitog TikTok profila @hey_Andro, a na toj društvenoj mreži prati ga preko 90 tisuća ljudi. Često objavljuje videe u kojima na humorističan način pristupa svakodnevnim temama, oponaša, primjerice, blagajnice u trgovinama, ali objavljuje i informativne videe o tome kako čitati oznake na proizvodima u trgovini i uštedjeti, kako otputovati u New York na sedam dana s manje od 1000 eura i slično. 

Zahvaljujući njemu otkrili smo inovativnu bocu za vodu koja preko mirisa mijenja doživljaj pijenja vode, a za što je zaslužna patentirana tehnologija Air Up Scentaste. Kako to funkcionira? U bocu se ulije obična voda, a na njezin vrh postavi se mirisna kapsula koja transformira "okus" pića.

"Top je"

Andro je u jednom od svojih nedavnih videa testirao ovu bocu i podijelio svoje dojmove. "Vrlo jednostavno, okus dolazi kroz miris arome", naglasio je. Spomenuo je da mirisne kapsule traju približno mjesec dana, ali se mogu koristiti i duže. "Ljudi ja pijem ledeni čaj, a ovdje unutra je voda, doslovno obična voda", istaknuo je u videu. 

@hey_andro Sok, ali voda - molim?🥤✨ Ovo čudo stvarno radi 😁Ovo je idealno ako imate problem s pijenjem vode, a ne želite stalno piti sokove ili gazirano. 🙌🏻 Prije par mjeseci moja dobra prijateljica uvijek je nosila ovu bocu i mene je začudilo što je u njoj toliko posebno. Ja sam najgora osoba koju ćete nešto moći uvjeriti, ali "kud mali Ivica, tud i ja"! 😂 Ljudi, ja i dalje ne vjerujem KAKO i ZAŠTO ovo radi, ali stvarno osjećate okus, a pijete samo vodu. 💦 Btw. ovo nije nikakav "marketinški trik" ili sok sa skrivenim kalorijama - ovdje zaista pijete samo vodu, sve ostalo je znanost. 👀 Što sve danas neće izumiti, zar ne? 😂🤌🏻 #fyp #foryou #heyandro #hrvatska #srbija #voda #boca #pice #osvjezenje #bezkalorija #bezsecera ♬ original sound - hey_andro

"Kako dobro", "Placebo efekt, majke mi", "Imam točno tu", "Treba mi to", "Probao sam, dobro je", "Top je, ja je isto imam", "Probao sam, ali nema okusa", "Fenomenalna, ja sam bez teksta ostao", "Meni je super", "Realno, ne isplati se, one patrone su skupe. Staviš voće u vodu i amen", "Već je duže gledam, a nikako da naručim", neki su od komentara ispod videa. 

Ne može se kupiti kod nas, ali se može naručiti online

Ova boca za vodu ne može se za sada kupiti kod nas, ali se može naručiti sa službene stranice marke, kao i s njemačkog Amazona. Cijena joj se kreće od 35 eura naviše, ovisno o modelu, odnosno materijalu boce. Cijena kapsula kreće se od 6 eura naviše. 

Air Up klasična boca za vodu, uključujući 3 kapsule, 34.99 eura

Pročitajte više