Ovaj brend je predstavio nekoliko novih mobitela

Foto: nubia.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZTE je predstavio niz novih pametnih telefona Nubia na MWC-u. Ovi uređaji namijenjeni su distribuciji u Europi, Latinskoj Americi, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku i Africi. Svaki pametni telefon dizajniran je da zadovolji različite vrste potrošača, uključujući i prvi preklopni pametni telefon tvrtke.

Nubia Focus 5G Pro i Nubia 5G serija

Nubia Focus 5G Pro ima kameru s dva senzora od 108 MP razine vrhunskih modela, pokreće je Neovision i ima pet fokalnih duljina, dok Nubia Focus 5G ima četiri. Svaki uređaj nudi višestruke funkcionalnosti poput algoritma za zumiranje u senzoru, RAW super noćnog načina, RAW HDR-a i 4K videa.

Mobiteli imaju i pozamašnu bateriju od 5000 mAh s AI tehnologijom štednje energije i DTS visokokvalitetnim zvukom za pružanje glatkih audio-vizualnih i gaming iskustava.

Nubia Focus 5G Pro

Nubia Flip 5G

Prvi preklopni telefon tvrtke ZTE, Nubia Flip 5G, ima fleksibilni, preklopni zaslon. Uključuje unutarnji zaslon od 6.9 inča s osvježavanjem od 120 Hz i višenamjenski vanjski zaslon. Novi preklopni telefon pokreće Qualcomm Snapdragon Gen 1 čipset, uključujući bateriju kapaciteta 4310 mAh, prenosi Digital Trends.

Nubia Flip

Nubia Music

Nubia Music namijenjen je pružanju izvanrednog audioiskustva. Dolazi s nekoliko značajki specifičnih za audio koje nisu dostupne na drugim modelima. Jedna od ključnih značajki je poboljšana glasnoća, koja se može povećati do 600% zahvaljujući većim zvučnicima i AI potpomognutom algoritmu za kontrolu glasnoće.

Nubia Music

Nubia Neo 2 5G

Ovaj je mobitel namijenjen gejmerima. Dolazi s dvostrukim prilagodljivim okidačima za igre, koji su jedinstveni za ovaj uređaj. Telefon ima zaslon od 6.72 inča s osvježavanjem od 120 Hz na prednjoj strani, koji pruža izuzetno glatko i precizno vizualno iskustvo.

Nubia Neo 2 5G

Pročitajte više