Ovaj bronzer obožava Hailey Bieber. Ljudi pišu: Sija poput sunca

Screenshot/Foto: TikTok/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKIH nekoliko mjeseci Hailey Bieber započne novi trend. Njezin je način jednostavan. Na svojem Instagramu ili TikToku objavi tutorial. Učinila je popularnim crveno rumenilo, započela trend glaziranih noktiju, a sad je oduševila svojim tutorialom u kojemu priziva ljeto, a znamo i koji bronzer je koristila da bi postigla ovaj izgled.

"Živim za ovu vibru"

U videu je koristila proizvode svojeg brenda Rhode, a za ključni komad šminke odabrala je Tom Ford set za konturiranje koji je iskoristila kao korektor i bronzer. Završila je već dobro poznatim crtanjem pjegica po nosu.

@haileybieber

sunshine and salty tan ✨✨🤍🤍

♬ sonido original - SONIDOS LARGOS

"Tvoja ljepota je nestvarna", "Da sam barem bogata", "Molim te, neka Rhode počne proizvoditi tekuća rumenila i kremu za zaštitu od sunca", "Živim za ovu vibru", "Gospođa Bieber sija poput sunca", "Smeđa je tvoja boja", "Hailey s najljepšom kožom ikad", neki su od komentara ispod videa.

Tom Ford Shade and Illuminate, Selfridge's, 104 eura

Pročitajte više