Ovaj ruž pristaje baš svima. Znate li zašto?

Screenshot/Foto: TikTok/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CRVENI ruž apsolutni je make-up klasik. Ruž je to na koji će mnogi izdvojiti nešto više novca ako to znači da će si osigurati nijansu koja im savršeno laska. Mnogi brendovi će rado proizvoditi crvene ruževe za koje će tvrditi da pristaju baš svima, a jedan od njih je Dior čiji 999 ruž ima upravo takav status.

Savršena neutralna nijansa

I na društvenim se mrežama naveliko priča upravo o ovom ružu. Victoria Lyn (@victorialyn) je na svojem TikTok profilu objasnila u čemu je stvar, odnosno zašto crvena boja ovog ruža laska svima, bez obzira na boju i ton kože.

"Ovo je jednorog crvenih ruževa", rekla je. "Ovo je neutralna crvena, dakle između hladne i tople, stoga je vrlo laskajuća". Otkrila je i kako je Grace Kelly nosila upravo ovaj klasični ruž.

@victorialyn Iconic history of @Dior 999 Lipstick💋💄Have you tried this shade?! #makeup #beauty #diorbeauty #redlips ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

"Tako ti dobro pristaje", "Ovo mi je jedan od najdražih crvenih ruževa", "Postoji li duplić za 999?", "Moja mama još uvijek ima originalni", "Prodano", "Božanstven je na tebi", neki su od komentara na njezin video.

Ruž dolazi u magnetskom pakiranju, dugotrajan je i ugodan za nošenje zahvaljujući hidratantnoj i njegujućoj formuli. Satenski završetak osigurava postojanost uz sjajan izgled na usnama.

Dior ruž 999, Sephora, 52 eura

Pročitajte više