Ovaj povoljni proizvod promijenit će način na koji organizirate kuhinju

Screenshot/Foto: TikTok/ikea.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO tiskani časopisi nisu više popularni kao nekad, dovoljno su traženi da trgovine nude stalke za njihovu pohranu. Zbog svoje veličine i oblika, ovi stalci se mogu koristiti na više načina, a neki su primijetili kako su odlični za organizaciju kuhinjskih elemenata.

Uredski dodaci mogu biti vrlo funkcionalni u kuhinji

Tiktokerica @dekokrams fokusirana je na različite trikove za uređenje i organizaciju doma, a među proizvodima koje koristi za jednostavniju organizaciju upravo su držači za časopise. U videu je pokazala kako je držače prilijepila u unutrašnjost i na vanjsku stranu kuhinjskih ormarića. Na držač je dodala i nekoliko kukica za kuhinjske alate.

@dekokrams Ikea Hack: DRÖNJÖNS #ikeahack ♬ Kilotile Cry To Me Remix - TerriLeeVocalist

Iako su mnogi u komentarima pisali kako će joj sigurno pasti, ona je jasno rekla da su organizatori na mjestu. Uostalom, na držačima koji vise s vanjske strane ormarića su lagane stvari poput ručnika. Jedna je osoba u komentarima rekla i kako ove organizatore koristi za pohranu češnjaka, luka i drugog povrća.

Držač za časopise, IKEA, 6.99 eura

Ako želite nešto veći ili držač u drugim bojama, na Amazonu postoji opcija za vas. Ima četiri pretinca i dolazi u četiri boje: bijeloj, crnoj, bež i plavoj.

Stalak za časopise, Amazon, 18.99 eura

Pročitajte više