Ovaj šampon dobiva sjajne recenzije, a kupci tvrde da im je kosa kao iz salona

Foto: Shutterstock/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠAMPONI su sastavni dio svakodnevne njege kose, ali pronalaženje onog pravog koji će vašoj kosi dati izgled kao da ste upravo izašli iz salona može biti izazovan zadatak. Međutim, na tržištu se pojavljuju proizvodi koji dobivaju brojne sjajne recenzije korisnika, a jedan od takvih je i Olaplex Professional No. 4 Bond Maintenance, šampon koji obećava rezultate slične onima nakon posjeta salonu.

Ovaj čarobni šampon privukao je pažnju kupaca svojim obećanjem koje i ispunjava. Mnogi zadovoljni korisnici ističu da im je kosa postala meka i sjajna nakon što su koristili ovaj proizvod. 

Obnavljajući šampon za sve tipove kose Olaplex Professional No. 4 Bond Maintenance Shampoo pravi je izbor za vas ako je vaša kosa često izložena toplinskom oblikovanju te je zbog toga suha i lomljiva. Ovaj šampon pomaže spasiti oštećenu kosu. Sadrži posebnu tehnologiju koja detektira oštećena vlakna kose i popravlja ih, a uz to nježno čisti kosu pružajući joj dubinsku hidrataciju i snagu.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No4, snižena cijena je 24.73 € (186.33 kn)

Proizvod ima mnoštvo pozitivnih recenzija

Kupci najbolje znaju koliko dobar proizvod može utjecati na izgled kose. A u ovom slučaju recenzije su impresivne. Mnogi korisnici oduševljeni su kvalitetom ovog šampona i navode kako im je kosa napokon postala laka za oblikovanje i sjajna, gotovo kao da su upravo napustili frizerski salon.

"Bila sam u potrazi za savršenim šamponom za svoju oštećenu kosu i mogu sa sigurnošću reći da Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo mijenja pravila igre", napisala je jedna korisnica.

Drugi kupac je komentirao: "Radi kao što piše. Kosa kao iz salona."

"Ovaj šampon je nevjerojatan. Imam vrlo tanku kosu i obično je suha. Sve sam probala. Moja kosa djeluje i izgleda tako zdravo - čak i nakon jednog šamponiranja", napisala je još jedna zadovoljna korisnica.

Pročitajte više