Ovaj šoping-centar navodno isključivo prodaje fejk tenisice. Pogledajte video

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KREATOR sadržaja Ryan Sullivan nedavno je posjetio Medellín u Kolumbiji i tim je povodom odlučio obići šoping-centar El Palacio. Svoje je iskustvo podijelio putem videa koji je objavio na svojim društvenim mrežama. Za centar je istaknuo da ima najveću "ponudu fejk tenisica na svijetu".

Prilikom obilaska pokazao je police trgovina prepunjene s tenisicama, od poda do stropa, za koje tvrdi da su kopije modela popularnih brendova poput Nikea, Louis Vuittona, The North Facea i drugih. U jednom trenutku u videu na polici se vide i čizme koje podsjećaju na Big Red Boot MSCHF-a. Pogledajte njegov video ispod:

"Jesu li jeftine?"

Video je prikupio mnoštvo komentara i pregleda u nekoliko dana. "Ove se tenisice vjerojatno proizvode u istoj tvornici kao i originalni parovi", "Jesu li jeftine?", "Tako bi to trebalo biti. Lako dostupne i po razumnoj cijeni, umjesto umjetno stvorene nestašice", "Izgledaju kao originali", "Izašao bih s punim vrećicama", "Izgleda kao raj", samo su neki od komentara ispod videa.

Ryan je naknadno u komentarima otkrio i cijene: "Po dogovoru su, ali otprilike su od 30 do 60 dolara po paru".

Zgrada je od 1993. godine šoping-centar

El Palacio Nacional nalazi se u zgradi u centru Medellína. Zgradu je dizajnirao 1924. godine Agustín Goovaerts, a dovršena je 1933. godine. U početku su se u njoj nalazili javni uredi, a 1989. godine proglašena je nacionalnim povijesnim i umjetničkim nasljeđem. Godine 1993. prenamijenjena je u šoping-centar.

Pročitajte više