Pro Max je ogroman: Ovako će navodno izgledati iPhone 16 telefoni

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

O DIZAJNU nadolazeće serije iPhonea 16 spekulira se već neko vrijeme, a nedavno su procurile i fotografije kućišta trećih strana za iPhone 16 i iPhone 16 Pro. Sada je Sonny Dickson, poznat po redovitom objavljivanju fotografija i informacije iz svijeta tehnologije, podijelio fotografiju za koju tvrdi da prikazuje cijelu nadolazeću seriju iPhonea 16.

>> Sve glasine o iPhoneu 16 koji stiže u rujnu 2024.

Na fotografiji se mogu vidjeti iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max. Osim boja uređaja, rasporeda kamere na stražnjoj strani, na fotografiji je istaknuta i veličina zaslona telefona.

Neki iPhonei će zadržati istu veličinu zaslona, dok će drugi biti veći od prethodnika

Prema informacijama s fotografije, čini se da će standardni iPhone 16 zadržati veličinu zaslona od 6.1 inča, dok će model Pro imati ekran od 6.3 inča, što je povećanje u odnosu na prethodnika. Model Plus će zadržati zaslon od 6.7 inča, ali će Pro Max imati veći zaslon od 6.9 inča. Ovo je u skladu s prethodnim glasinama

Također, prema fotografiji, modeli Pro i Pro Max su širi od standardnog i Plus modela iPhonea, što je bio slučaj i s prethodnom serijom iPhone 15. Apple bi trebao predstaviti novu seriju iPhone 16 ove jeseni, zajedno s iOS-om 18. Tada će se s pouzdanošću znati veličine uređaja i zaslona, kao i sve specifikacije.

Pročitajte više