Ovako Victoria Beckham organizira prostor u sobi za presvlačenje

Foto: xxxlesnina.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VICTORIA Beckham ime je koje povezujemo s modom, stoga svaki komad u njezinom ormaru privlači veliku pozornost. Ne odnosi se to samo na odjeću već i na namještaj u njezinoj sobi za presvlačenje. Ovaj put pozornost je privukao samostojeći stalak za koji smo prvi put doznali u Netflixovom dokumentarcu, u kojemu je njezin suprug David otkrio da na njemu planira odjeću za tjedan dana. Za većinu drugih, ovakav je stalak idealno rješenje za odjeću koja vam treba biti pri ruci iz bilo kojeg razloga.

Maksimalno iskoristite vertikalni prostor

Ovakav organizator odjeće zapravo je jako prikladan za manje prostore. Iako sam po sebi nije revolucionarno otkriće, njega je lako previdjeti kad govorimo o učinkovitosti u sređivanju nereda koji često nastane pri pospremanju ormara.

"Kada želite maksimizirati pohranu odjeće, pravi dodaci mogu vam pomoći da mudro koristite prostor, izbjegavate kaos i štedite vrijeme pri spremanju", izjavio je za Ideal Home Richard Joseph, suosnivač Joseph Joseph.

Vlatka Lake iz Space Stationa objasnila je kako ne koristeći samostojeće stalke propuštamo jednostavan i pouzdan organizacijski trik: "Stalci za odjeću nude savršeno rješenje za pohranu u manjim prostorima, pri čemu pridonose ključnoj funkcionalnosti dok održavaju elegantan i uglađen izgled." Naime, idealni su za maksimiziranje vertikalne pohrane, a zauzimaju manje prostora od primjerice komoda.

U nastavku smo izdvojili nekoliko sličnih stalaka.

Pokretni stalak, Lesnina, 69 eura
Vješalica za garderobu s policama, Lesnina, 39 eura
Metalni stalak za odjeću, Amazon, 143.47 eura

Pročitajte više