Ove Asics tenisice prodavat će se i za 27.000 eura. Evo zašto

Foto/Screenshot: YouTube/Press/tasaki.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LUKSUZNI japanski brend nakita Tasaki udružio se s poznatim japanskim proizvođačem sportske obuće Asicsom kako bi obilježio svoju 70. godišnjicu jedinstvenom suradnjom. Rezultat je niz posebno dizajniranih tenisica Asics GT-2160, koje krase rijetki i cijenjeni Akoya biseri.

Akoya biseri, poznati po svom izvanrednom sjaju i savršenom okruglom obliku, daju ovim tenisicama posebnu vrijednost, ističući ih kao simbol luksuza i elegancije.

U sklopu kolekcije, ukupno pet varijacija modela GT-2160 bit će dostupno za kupnju, svaka s različitom količinom i rasporedom Akoya bisera. Neki parovi imaju bisere raspoređene na vezicama, dok drugi modeli imaju strane tenisica kompletno prekrivene biserima. 

Od 1000 do 27 tisuća eura

Cijene tenisica kreću se od oko 1000 do 27 tisuća eura, odražavajući njihovu ekskluzivnost i luksuzne materijale korištene u izradi. Tenisice će biti dostupne za kupnju od 26. travnja do 12. svibnja, ekskluzivno na Tasakijevoj 70. godišnjoj izložbi naziva Floating Shell u Tokiju.

Iako za sada nije poznato hoće li se tenisice prodavati u pojedinim fizičkim trgovinama ili online, vjerojatno je da će se pojedini parovi pojaviti na stranicama za preprodaju, nudeći ljubiteljima mode i kolekcionarima priliku da dodaju ovaj rijedak komad u svoju kolekciju.

Pročitajte više