Ove proizvode koji se mogu kupiti u dm-u kupci posebno hvale: "Top je"

Foto: dm.hr/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: dm-om

U DANAŠNJEM svijetu, gdje su brza hrana i prerađeni proizvodi dostupni na svakom koraku, postati svjestan onoga što unosimo u svoje tijelo postaje sve važnije. Osviještena prehrana nije samo trend već i nužnost za održavanje zdravog načina života.

Važno je istaknuti da osviještena prehrana nije samo brojanje kalorija ili izbjegavanje određenih namirnica. Radi se o stvaranju uravnoteženog jelovnika. To znači uživanje u raznolikoj prehrani koja osigurava dovoljno vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari potrebnih za optimalno funkcioniranje organizma.

Osviještena prehrana donosi brojne dobrobiti

Kada se posvetimo osviještenoj prehrani, možemo očekivati brojne dobrobiti. To uključuje višu razinu energije, bolju koncentraciju, jači imunološki sustav te održavanje zdrave težine. S time na umu, sve one koji žele poboljšati svoj jelovnik mogao bi razveseliti novi dm-ov katalog, koji u fokus stavlja upravo osviještenu prehranu i dodatke. 

Vrijedi za istaknuti da se kod kupnje tri ili više proizvoda osviještene prehrane i dodataka prehrani u prodavaonici dm-a ili dm online shopu u periodu od 1.2. do 29.2. ostvaruje 15 x više bodova na dm active beauty kartici.

Osim toga, ako u istom razdoblju u prodavaonici dm-a kupite proizvode osviještene prehrane i dodataka prehrani u iznosu iznad 30 eura, na dar ćete dobiti kuharicu „Kulinarsko putovanje uz dmBio“. U njoj pet foodblogera iz regije - Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije - predstavlja po pet svojih recepata. 

Od namirnica za doručak do dodataka prehrani

Jedino što sada ostaje je napuniti košaricu. Da bismo vam olakšali izbor, prelistali smo novi dm-ov katalog i izdvojili proizvode koji su nam zapeli za oko, ali i one koji imaju dobre recenzije kupaca. 

Točna receptura Biotta eko breuss soka je dobro čuvana tajna. U njemu se nalazi švicarsko povrće iz ekološkog uzgoja bez ikakvih dodataka, a dobar je izvor kalija i vitamina C. AroniaLive eko sok od aronije je dobiven hladnim cijeđenjem pažljivo odabranih plodova. Proizvod je prošao analize koje ga potvrđuju kao antioksidans jer sadrži vitamin C.  

Ulje crnog kima BioSativa jača oslabljeni imunitet i ublažava sezonske alergije, kaže proizvođač. Nadalje, tvrdi da pomaže kod regulacije visokog krvnog tlaka i ublažava bakterijske infekcije. Neki kupci pišu da ga koriste "svaki dan da bi ojačali imunitet". Mnogi su u recenzijama istaknuli da pomaže protiv alergije. "Koristim zbog alergija i simptome skoro da i nemam", piše jedan kupac. 

Žitarice mogu biti odličan obrok za doručak ili laganu večeru. Ove žitarice Weetabix su od 100% cjelovitog zrna pšenice i bogate su vlaknima te su niskog udjela šećera, soli i masti. Kupci za njih pišu da su "izvrsnog okusa s toplim mlijekom", a neki da u njima "uživaju svakodnevno". Jedan kupac ističe da su "ukusne i zasitne" te da se mogu pripremati na "razne kreativne načine".

Za oko nam je zapeo i kikiriki maslac marke Proseries. Napravljen je od pečenog kikirikija i nema nikakvih dodataka. "Koristim svakodnevno, kao namaz. Koristim duže vrijeme", piše jedan kupac. 

Nema ljepšeg nego u hladnijim mjesecima uživati u toploj šalici čaja, a ovaj L'Angelica Detox čaj trebao bi pomoći tijelu da se na prirodan način riješi toksina. Kupci ističu u recenzijama da "radi ono što i obećava".

Sljedeći proizvod sadrži med, propolis, cvjetni prah i biljne ekstrakte. Koprek laringo forte plus vitamin C je prirodna smjesa biranih pčelinjih supstanci i ekstrakata ljekovitoga bilja. Proizvođač tvrdi da se redovitom upotrebom postižu izvrsni rezultati kod bolesti dišnih puteva. 

Idući proizvod nas je posebno zaintrigirao - Zeotex premium ultra fini mikronizirani zeolith prah. Radi se o prirodnom proizvodu koji se sastoji od premium zeolita - minerala vulkanskog podrijetla koji je, prema marki, ujedno i najsnažniji prirodni detoksikator.

Može se koristiti za svašta - od detoxa voća i povrća od pesticida i drugih štetnih stvari pa do održavanja dentalne higijene. "Iznad svih mojih očekivanja. Top proizvod, sve preporuke", kaže jedan kupac. 

medo-flot Imunohit FORTE je ekološki med. No on nije samo med jer sadrži i kombinaciju vitamina i minerala za jačanje imunološke funkcije. 

Protein pločice odličan su snack, a i zgodne za ponijeti sa sobom. Izdvojili smo ovu marke Frutabela s okusom čokolade i banane koja je dobar izvor proteina, a sadrži i dijetalna vlakna i dodatne vitamine. Sastoji se od biljnih proteina pa je prikladna i za vegane. 

Džem od marelica s manje kalorija d'arbo ima 60% voćnog sadržaja i 67% manje kalorija, prema marki. Sadrži komadiće voća te je bez konzervansa, bojila ili aditiva. Zaslađen je fruktozom i zamjenskim sladilima. "Odličan proizvod s komadima voća. Koristimo ga jako često", piše jedan kupac. 

Dodatak prehrani Liposomal vitamin C tekući marke GreenLab namijenjen je onima koji nikako ne vole kapsule, ali žele zaštititi imunitet. Vitamin C smanjuje umor i iscrpljenost, doprinosi stvaranju kolagena, osigurava normalnu apsorpciju željeza te povoljno utječe na funkcioniranje živčanog sustava. Kupci pišu da su ovim proizvodom "iznimno zadovoljni".

I na kraju gumeni medvjedići koji mogu biti dobri za vas. Radi se o VitaYummy Hair&Nails dodatku prehrani s okusom maline. Ovaj dodatak prehrani sadrži vitamine A, B, C, D, E te minerale cink, selen i jod. Također, radi se o veganskom proizvodu i ne sadrži umjetne boje, arome i zaslađivače. 

"Na trećoj sam bočici i ovaj me proizvod jedini spasio toliko da su mi nokti nakon pola godine listanja i pucanja konačno narasli čvrsti i zdravi, a mlade kose je naraslo jako, jako puno. Apsolutno preporučujem", glasi jedna recenzija ovih vitamina. 

"Na drugoj sam bočici i nokti mi se više ne listaju, a kosa mi odlično izgleda", dodaje drugi kupac te naglašava da i drugi primjećuju razliku. "Drugi ljudi koji me duže nisu vidjeli spomenu kako mi baš super i zdravo izgleda."


Odlična ušteda u dm-u

Dok ćete puniti košaricu u dm-ovoj prodavaonici s proizvodima iz asortimana osviještene prehrane i dodataka, nemojte zaboraviti i baciti oko na pogodnosti, odnosno: cjenovni bombon i e-Kupone.

Cjenovni bombon

Evo kakve se 2 + 1 gratis promocije mogu pronaći na dm-ovim policama do kraja mjeseca. 


eKuponi

Prije nego što im se posvetimo, samo napomena - eKupone je potrebno prethodno aktivirati u aplikaciji 'Moj dm' ili na stranici dm.hr. Evo koji su trenutno aktualni:

dm-ov katalog izlazi dva puta u mjesecu, tako onaj prvi vrijedi od prvog do petnaestog u mjesecu, a drugi od šesnaestog do kraja mjeseca. Katalozi donose uvid u bogatu dm-ovu ponudu, novitete, ali i razne druge aktualne pogodnosti. Pregledajte novi dm-ov katalog.

Sadržaj donose Index i dm u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više