Ovi genijalni dodaci za vješalice uštedjet će vam hrpu prostora u ormaru

Foto: amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODLAZAK u kupovinu po novi komad odjeće zabavno je iskustvo za mnoge, sve do onog trenutka kada je potrebno tu novu odjeću svrstati u ormar, a u ormaru nema baš pretjerano puno mjesta. Naravno, više mjesta može se stvoriti tako da se prođe kroz ormar i ukloni starija odjeća koja samo stoji i ne dobiva više toliko ljubavi. No to nije i jedina opcija. 

Zahvaljujući TikToku otkrili smo fora dodatak za vješalice koji stvara više prostora u ormaru i to na način da omogućuje da se na jednu vješalicu objesi više komada odjeće. Postoji više vrsta ovih dodataka dostupnih u online trgovinama poput Amazona i AliExpressa, ali svi funkcioniraju na isti način - preko kuke vješalice stavi se ovaj dodatak na koji se potom objesi druga vješalica. 

@kelseykooima the amount of space I have now 🤌🏼 link in my bio to check them out! @bulbhead_ideas #rubyspacetriangles #spacetriangles #closetorganization #amazonorganization #closetorganizer #smallclosetorganization #smallspacehacks ♬ Sunshine - WIRA

I tako možete nizati te dodatke i vješalice ovisno o visini u ormaru s kojom raspolažete, a što više stvari dodate to će vam se više prostora osloboditi u ormaru. Možete ih i koristiti za organizaciju slične vrste odjeće, ili organizaciju po boji, stilu ili nekom drugom sustavu koji vam se sviđa. 

Pakiranje od 50 dodataka za vješalicu, 6.99 eura (52.66 kn)

Mogu se koristiti s bilo kojom vrstom vješalica, ali ako želite maksimalno iskoristiti prostor najbolje su metalne, uske vješalice. Ove dodatke za vješalice našli smo na njemačkom Amazonu i AliExpressu. Set od 50 komada na Amazonu košta 6.99 eura (52.66 kn) plus poštarina, možete ga vidjeti ovdje.

10 kom. produžnih kopči za vješalice, 2.32 eura (17.48 kn)

Na AliExpressu smo našli set od 10 komada za 2.32 eura (17.48 kn), možete ga vidjeti ovdje. Još jedan set koji smo našli na AliExpressu, a koji je najsličniji dodacima za vješalicu iz TikTok videa je ovaj crni. U njemu se nalazi sedam dodataka za vješalicu, a košta 5.43 eura (40.92 kn). 

Trokuti za vješalice, dodatak za organizaciju, 7 kom, 5.43 eura (40.92 kn)

>> Ove pregrade za police ormara su hit na TikToku. Evo gdje se mogu kupiti

Pročitajte više