Ovi kuhinjski dodaci učinit će kuhanje mnogo jednostavnijim

Foto: emmezeta/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUHINJSKI dodaci čine kuhanje mnogo jednostavnijim. Ulaganje u pametne kuhinjske dodatke može vam uštedjeti puno vremena u pripremi i kuhanju obroka.

Izdvojili smo šest kuhinjski gadgeta za koje vjerujemo da će vam uvelike olakšati i ubrzati pripremu, kuhanje i posluživanje hrane. 

1. Spiralizator

Spiralizatori vam mogu pomoći da nasjeckate sve vrste povrća, od tikvica do mrkve, pa čak i luka. Skratit će vam vrijeme za pripremu i pomoći će vam u stvaranju ukusnih i zdravih jela.

Lurch 10317 spiralna kopča s tri oštrice, cijena je 34.90 € (262.95 kn)

2.  Lijena tava

Lazy Pan vam omogućuje kuhanje svega, od kajgane do savršeno hrskave slanine, sve u istoj tavi. Većina ima tri ili četiri različita odjeljka, što znači da postoji mjesto za sve vrste različitih sastojaka, ovisno o vašim željama.

Steak 3 u 1 tava, cijena je 30.59 € (230.48 kn)

3. Mjerilo špageta

Ako vam se često događa da ne znate procijeniti koliko špageta trebate upotrijebiti, onda će vam ovo mjerilo biti od velike pomoći. Jasno označeno, pomaže vam da izmjerite koliko je tjestenine potrebno od jedne do četiri porcije, a idealno je za pomoć pri smanjivanju otpada hrane. 

ZoeTekway mjerač špageta, cijena je 3.99 € (30.06 kn)

4. Pametno kuhalo za vodu

Kuhalo s Wi-Fi mrežom može se uključiti gdje god se nalazili u kući, što znači da možete zagrijati vodu za jutarnju šalicu čaja ili kave prije nego što ste uopće izašli iz kreveta. Možete odabrati temperaturu na kojoj želite da zakipi. Pametni čajnici često su kompatibilni s drugim uređajima za pametnu kuću, a većina se može pohvaliti i urednim bežičnim dizajnom.

Aigostar Benjamin kuhalo za vodu Smart WiFi Control, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

5. Lonac za sporo kuhanje

Većina sporih kuhala može vam pomoći u kuhanju raznih stvari, od variva do jela s tjesteninom, pa čak i pečenja. Sve što trebate učiniti je dodati sastojke i ostaviti da djeluje magično od četiri do dvanaest sati za ukusan, hranjiv obrok. Mnogi od njih također vam griju hranu nakon što završite s kuhanjem, tako da vaš obrok može biti spreman za sve, čak i ako ljudi planiraju jesti u različito vrijeme.

Crock-Pot, cijena je 85.99 € (647.89 kn)

6. Set za oštrenje noževa 

Set za oštrenje noževa idealan je za pomoć u održavanju vaših kuhinjskih noževa u najboljem stanju. U samo nekoliko trenutaka može naoštriti noževe. Također olakšava sjeckanje, štedeći vas borbe s tupim nožem.

3 stupnja oštrila za noževe, cijena je 9.95 € (74.97 kn)

Pročitajte više