Ovi naslovi na Steamu su trenutno sniženi preko 80%

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STEAM redovito ima velike akcije na videoigre dostupne na platformi, a iznimka nije ni ovo proljeće. Naravno, cijene nisu značajno snižene svim naslovima, a mi smo izdvojili one koje možete kupiti na popustu od 80% i više. Popusti traju do 21. ožujka.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ova Ubisoftova taktička pucačina igra je koju vole milijuni igrača, a naglasak je na planiranju i timskom radu iznad same pucnjave. Igra je prvi put izdana 2015., a od tada je dobila brojna proširenja, uključujući nova oružja i sezonske evente. Na Steamu je trenutno dostupna po sniženoj cijeni od 3.99 eura (sniženo s 19.99 eura). Više pogledajte ovdje.

Portal i Portal 2

Ako još niste, vrijeme je da zaigrate Portal i Portal 2. Ove kultne igre pamtljive su po jednostavnom dizajnu i zanimljivim zagonetkama od kojih boli glava, a obje su snižene za čak 90%. Portal možete kupiti ovdje, a Portal 2 ovdje za 0.97 eura (obje igre snižene su s 9.75 eura).

Warhammer 40.000: Gladius - Relics of War

Ova SF strateška igra prvi je put izašla 2018. Igra se odvija u svijetu Gladius, u kojemu ratuju četiri frakcije, a cilj je izboriti se za prevlast. Moguće je igrati protiv računala ili protiv ljudi ako igrate u multiplayer varijanti. Igra je dostupna ovdje po cijeni od 4.08 eura (sniženo s 40.86 eura).

Back 4 Blood

Za ljubitelje hororaca, tu je Back 4 Blood, igra preživljavanja u svijetu zombija sa snažnim elementima pucačine. Igra je trenutno dostupna po cijeni od 5.99 eura (sniženo s 59.99 eura), a možete je pronaći ovdje.

Graveyard Keeper

Za nešto ležernije igrače, tu je Graveyard Keeper, igra u kojoj preuzimate ulogu srednjovjekovnog čuvara grobova pri čemu se suočavate s različitim etičkim dilemama i donosite odluke upitnog karaktera. Igra je trenutno dostupna po cijeni od 3.90 eura (sniženo s 19.50 eura), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više