Ovo je 10 najpopularnijih igara na Twitchu

Foto: Shutterstock/Marko Picek/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TWITCH, omiljena platforma za gejmere diljem svijeta, i dalje bilježi rast popularnosti okupljajući milijune korisnika. Ovaj online servis omogućava gledateljima da prate svoje omiljene streamere kako igraju različite videoigre, stvarajući dinamičnu zajednicu ljubitelja gejminga.

Infografika koja prikazuje deset najpopularnijih igara na Twitchu u siječnju 2024. otkriva glavne trendove na ovoj platformi. Među najtraženijim igrama su Grand Theft Auto V, League of Legends i Palworld koje privlače velik broj gledatelja i sudionika.

Grand Theft Auto V i dalje drži pažnju svojim bogatstvom sadržaja i mogućnostima igranja, dok League of Legends ostaje jedan od vodećih multiplayer naslova na Twitchu. Palworld, kao relativno novi naslov, brzo je osvojio srca igrača svojom originalnošću.

Ostale popularne igre uključuju Fortnite, Escape from Tarkov, Counter-Strike 2 i Valorant, dok su na dnu ljestvice najpopularnijih igara na Twitchu Dota 2, Minecraft i FC 24.

Pročitajte više