Ovo je možda najljepši par crocsica koji smo vidjeli do sada

Foto: Instagram/zalando.hr/forever21.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BARBIE je legendarni modni simbol koji je desetljećima inspirirao djevojčice diljem svijeta. Uz to, Barbiecore trend je osvojio modni svijet svojom ružičastom estetikom. Ova popularnost dobiva novu dimenziju s nadolazećim filmom "Barbie", koji će se početi prikazivati u kinima 21. srpnja, a poznatu plavušu utjelovit će talentirana Margot Robbie.

Brojni modni i kozmetički brendovi udružili su se kako bi stvorili nevjerojatne suradnje koje će zadovoljiti i najzahtjevnije Barbie obožavatelje. Ovog ljeta proizvodi s Barbie markom su neophodni, a mi vam donosimo sve suradnje koje su dostupne kod nas, od make-up proizvoda do neodoljivih crocsica.

Barbie™ x Boohoo

Boohoo kolekcija donosi majice s kapuljačom marke Barbie, majice i udobne hlače. Kolekciju možete vidjeti ovdje.


Forever 21 x Barbie™ kolekcija

Forever21 je nedavno predstavio Barbie kolekciju, koja je jedna od rijetkih kolekcija objavljenih ovog ljeta koja uključuje autentične Barbie lutke. Kolekcija također obuhvaća raznovrsne zabavne grafičke majice i dodatke inspirirane popularnom lutkom. Kolekciju možete vidjeti ovdje.


Truly Beauty x Barbie™ 

Brend za njegu kože Truly Beauty lansirao je kolekciju Barbie još u svibnju koja sadrži Barbie verzije najomiljenijih proizvoda brenda, poput tučenog maslaca za tijelo. Njihovu kolekciju možete vidjeti ovdje.


Barbie™ x NYX kozmetika

Popularni kozmetički brend nedavno je lansirao kolekciju Barbie koja se sastoji od devet proizvoda. Možete odabrati između raznobojnih maslaca za usne i paleta sjenila iz ove linije, koje se mogu kupiti odvojeno ili se skupljati u prekrasnom kolekcionarskom stilu.


 Barbie™ x Impala Skate

Impala je nedavno predstavila svoju zadivljujuću kolekciju technicolor retro koturaljki, koja će sigurno privući pažnju zaljubljenika u retro stil i ljubitelja Barbie. Kako biste se osjećali sigurno i udobno tijekom vožnje, kolekcija uključuje i štitnike za koljena, laktove i ručne zglobove. I, naravno, ne smijemo zaboraviti i sportske čarape. Kolekciju možete vidjeti ovdje


Barbie™ x ALDO

ALDO kolekcija dodataka, štikli i tenisica je slatka i vrlo ružičasta. Možete je vidjeti ovdje.


Barbie™ x Crocs

Barbie i Crocs udružili su se kako bi stvorili nevjerojatnu kolekciju obuće koja kombinira modu i udobnost. Možete je vidjeti ovdje.


Barbie™ x OPI

OPI je predstavio devet novih nijansi lakova iz nove Barbie 2023 kolekcije. Njihovu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više