Ovo je najdraži parfem Taylor Swift

Foto: Shutterstock/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI se već dugo pitaju koji je najdraži parfem Taylor Swift. Ona je i inače tajnovita kad je u pitanju njezina beauty rutina, tako da je tek nedavno otkriveno da je njezin prepoznatljivi crveni ruž za usne brenda Pat McGrath Labs. Sad je navodno poznato i koji je njezin omiljeni parfem.

Sad znamo na koje "skupocjeno drvo" miriše

Još 2010. je David Letterman izjavio kako pjevačica miriše na "skupocjeno drvo". Iako Swift nije potvrdila koji je miris nosila u to vrijeme, njezini obožavatelji i parfumeri zaključili su da preferira toplije, suptilno cvjetne mirise. Čak su imali neke ideje o tome što je nosila.

Deset godina kasnije u Netflixovom dokumentarcu Miss Americana iz 2020. potvrđeno je da je nosila Tom Fordov Santal Blush. U jednoj je sceni bočica ovog parfema prikazana kako stoji iza pozornice na Reputation turneji. Zanimljivo, navodno je jedan njezin obožavatelj primijetio kako nosi taj parfem jer on nosi isti.

Tom Ford Santal Blush, Sephora, od 162 eura

Ovaj je parfem neutralan, a ističe se drvenastim i zemljanim notama kore cimeta, ylang-ylanga i sandalovine. Brend ovaj parfem opisuje kao "nježan i hipnotički", a inspiriran je egzotičnim šumama. Dio je kolekcije Enigmatic Woods koja slavi drevne i dragocjene šume povezujući prošlost i sadašnjost.

Pročitajte više