Ovo je novi TAG Heuer Monaco sat. Košta 11.000 eura

Foto: tagheuer.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TAG Heuer je predstavio svoj najnoviji model u kolekciji Monaco, Monaco Chronograph Dark Blue CBL2188, netom prije održavanja utrke Formula 1 Grand Prix u Monaku 26. svibnja. Ovaj sat nastavlja tradiciju modela Monaco svojim prepoznatljivim dizajnom i modernim tehnološkim karakteristikama.

Kućište sata je kvadratnog oblika, promjera 39 mm, izrađeno od crnog titana presvučenog DLC-om, s debljinom od 15.2 mm i zaobljenim, ispupčenim safirnim kristalom na vrhu. Tamnoplavi skeletni brojčanik obogaćen je žutim detaljima, odnosno kazaljkama i satnim oznakama.

Tamnoplavi remen dodatno naglašava eleganciju sata

Sat pokreće mehanizam Calibre Heuer 02, automatski mehanizam s frekvencijom od 4 Hz (28.800 vibracija na sat) i rezervom snage od 80 sati, vidljiv kroz safirni kristal na poleđini sata. Sat je vodootporan do 100 metara.

Tamnoplavi remen od kombinacije teleće kože i gume, s preklopnim zatvaračem od crnog titana presvučenog s DLC-om, dodatno naglašava eleganciju sata. TAG Heuer Monaco Chronograph Dark Blue CBL2188 dostupan je po cijeni od 11.100 eura. Možete ga vidjeti ovdje

"Ta kombinacija boja je odlična", "Želim ga", "Veličanstven je", "Baš je lijep", "Izgleda apsolutno prekrasno", "Fantastičan", "Nije mi favorit, ali je lijep", "Moj sat iz snova", neki su od komentara na Instagramu. Sviđa li se vama?

TAG Heuer poznat je po povezanosti s automobilskim sportovima

TAG Heuer je švicarska marka luksuznih satova osnovana 1860. godine. Poznata je po svojoj povezanosti s automobilskim sportovima. Brend se fokusira na izradu izdržljivih satova koji se često koriste u sportskim natjecanjima, posebice u Formuli 1. Satovi TAG Heuer su cijenjeni zbog praktičnosti i modernog dizajna, kako za sportske tako i za svakodnevne prilike. 

Pročitajte više