Ovo jednostavno rješenje za pohranu oduševljava na društvenim mrežama

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI ponekad požele da njihovi ormari imaju više polica i drugih opcija za pohranu, po mogućnosti točno na vratima čiji potencijal se ne koristi dovoljno dobro. No, malo tko želi bušiti vrata ormara. Dobra vijest je da ne morate jer postoje police, ili bolje rečeno dispenzeri za ormare.

Samo ih zalijepite

Na TikToku je osvanuo video koji prikazuje samoljepljive dispenzere za ormar. Korištenje je jednostavno: zalijepite ih za vrata, s gornje strane ugurate čarape ili donje rublje i vučete ih van s donje strane. Možete ih koristiti i u kupaonici za primjerice higijenske uloške.

@bestfindhomeitems Smart gadgets 😍 unique accessories and appliances for Home #gadgets #fyp #foryou #amazonfinds #gadget #foryoupage ♬ Scopin - Kordhell

"Trebam ovo", "Sviđa mi se", "Nije loše, ali što ako želimo određenu boju rublja?" neki su od komentara, a mnogi su pitali gdje se ovaj proizvod može kupiti. Nekima se nije svidjelo što bi donje rublje bilo pored odjeće koja se nosi vani.

Više opcija i veličina

Ovaj zgodni komad za organizaciju ormara možete kupiti na Amazonu i AliExpressu. Kutije s Amazona dolaze u dvije veličine. Manja je 23x9x9 cm, a veća 30.5x9x9 cm. Proizvod se lako postavlja i ne morate se bojati da će pasti. Dobro podnosi visoke temperature.

Dispenzer, 3 komada, Amazon, 9.99 eura (75.26 kn)

Cijene na AliExpressu su nešto povoljnije nego na Amazonu. Ovi su dispenzeri većih dimenzija, odnosno 30.5.x9x9 cm, te dolaze sa samoljepljivom kukicom u pakiranju.

Dispenzer, AliExpress, snižena cijena je 0.83 eura (6.25 kn)
Dispenzer, AliExpress, snižena cijena je 3.86 eura (29.08 kn)

Dostupni su i dispenzeri manjeg formata koji će se odlično uklopiti u manje kuhinje, a posebno su dobri za manje vrećice za smeće.

Mali dispenzeri, AliExpress, snižena cijena je 0.45 eura (3.39 kn)

Pročitajte više