Pahuljaste, poslovne: Evo koje torbice će se nositi ove jeseni

Foto: zalando.hr/zara.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLIŽI se kraj ljeta, no dolaskom hladnijih vremenskih uvjeta dolaze i divne jesenske kombinacije koje će vas razveseliti. Vrijeme je da odložite svoje ljetne torbe i napravite prostor za jesenske komade koji su mekani poput pahulja i istovremeno veselo razigrani. 

Donosimo sedam stilova torbi koji su u trendu ove jeseni i koje ćete sigurno poželjeti u svojoj kolekciji.

1. Pahuljasto

Ako ste u potrazi za šarmantnom torbicom koja će se suprotstaviti prošlogodišnjoj dominaciji sjajnih i metalik tonova u torbama za 2023., razmislite o nekom lepršavijem izboru za modni dodatak koji će jednako privlačiti pažnju.

ZalandoTommy Hilfiger, velika torba, cijena je 103.95 € (783.21 kn)

2. Poslovna torba

Nakon ljeta ispunjenog odjevnim kombinacijama inspiriranim Barbie trendom, suprotstavljajući se toj energiji, jesenski modni tonovi naginju povratku ozbiljnom radnom duhu. 

Mango Shopper torba s dva pretinca, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

3. Traper

Traper će i ove godine dominirati modnom scenom.

Zara Torba od trapera, cijena je 25.95 € (195.52 kn)

4. Baka-core

"Baka Core" je modni trend koji se temelji na inspiraciji starijim generacijama, posebno bakama i njihovim karakterističnim modnim izborima. Ovaj trend uključuje retro elemente, vintage komade odjeće i dodatke te kombinaciju stilova koji evociraju nostalgične estetike koje se često povezuju s bakama.

Mango Prošivena torba s lancem, cijena je 45.99 € (346.51 kn)

5. Puffy

Ovaj stil torbi često koristi mekane materijale ili dodatke kako bi postigao efekt punoće i volumena. Puffy torbe mogu imati široku paletu oblika, od kvadratnih i pravokutnih do okruglih ili drugih nekonvencionalnih oblika. 

Zara torba od tkanine, cijena je 19.95 € (150.31 kn)

6. Bucket torba

Silueta torbica koja je dominirala modnom scenom 2015. godine doživjela je značajan preobražaj s novim procvatom, ali uz suvremeni pečat. 

Zalando Pepe Jeans torba, snižena cijena je 47.94 € (361.20 kn)

7. Torbica koja ne izgleda kao torbica

Ovaj dizajn često kombinira funkcionalnost torbi s nekonvencionalnim oblicima, materijalima i dizajnerskim pristupima. Ideja je istražiti granice između mode i umjetnosti te pružiti priliku za izražavanje stila i osobnosti na neočekivane načine.

Mango Kožna torba dizajna mašne, cijena je 119.99 € (904.06 kn)

Pročitajte više