Parfemi po izboru Kate Moss idealni su za ljeto

Foto: Shutterstock/sephora.fr/sergelutens.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUPERMODELI ne samo da postavljaju modne trendove na pistama već i izvan njih. Njihov utjecaj seže dalje od odjeće i make-upa, proteže se i na mirise koji postaju neizostavan dio njihovog osobnog stila. Kate Moss, jedna od najpoznatijih ikona svjetske mode, nije iznimka. Njezin izbor parfema nije samo pitanje osobnog ukusa već i inspiracija za sve nas koji tražimo savršen ljetni miris.

Kate Moss ima posebno mjesto u svom srcu za dva parfema na koje se uvijek oslanja. Kada je 2018. dijelila svoje kozmetičke favorite s Evening Standardom, istaknula je: "Nikada ne bih izašla iz kuće bez mirisa." Tada je otkrila neke od svojih favorita, među kojima su Clarins Eau Dynamisante i Serge Lutens Fleurs D'Oranger Eau de Parfum.

CLARINS Eau Dynamisante, 50 ml, cijena je 37 eura

Clarins Eau Dynamisante je pravi dragulj jer je pravi tretman za kožu i osjetila. Ovaj miris, opisan kao "terapeutski miris", djeluje tako da tonizira i hidratizira kožu, ostavljajući nježan trag gorke naranče, mandarine, petitgraina, lavande, eukaliptusa i pačulija.

Serge Lutens Fleurs D'Oranger, 100 ml, 213 eura

Drugi odabir Kate Moss, Serge Lutens Fleurs D'Oranger Eau de Parfum, nudi tradicionalni miris cvjetnih nota, s elegantnim tonovima cvijeta naranče, jasmina i bijele ruže. Serge Lutens je poznat po svojim luksuznim parfemima, a ovaj rafinirani cvjetni miris sigurno će oduševiti sve ljubitelje cvjetnih aroma.

Pročitajte više