Pogledajte natpis koji je osvanuo na Coca-Colinoj polici u Žapcu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLUČAJEVI trovanja koja se vežu uz pojedina Coca-Colina pića još uvijek nisu razjašnjenja i ostaju mnoge nedoumice. No dok mnogi trgovci iz predostrožnosti, i po naputku DIRH-a, miču Coca-Coline proizvode sa svojih polica, kod nekih police s Coca-Colinim proizvodima ostaju pune. 

>> Dosad 14 sumnjivih slučajeva. Inspektorat: U Romerquelleu iz Rijeke nije nađeno ništa

Kako nam je dojavila čitateljica portala, ona se danas u popodnevnim satima našla u food outlet trgovini Žabac na Dolcu i tamo je uočila stalak pun s Coca-Colinim proizvodima i na njemu natpis: "Poštovani kupci, Coca-Cola iz našeg asortimana je iz Poljske". Sitnim slovima još je dodano sljedeće: "Nije točena u Hrvatskoj i samim time je ispravna".

Slične fotografije objavila je i trgovina na svom Facebook profilu

Slične ovakve fotografije je danas u večernjim satima ova trgovina objavila i na svom službenom Facebook profilu, uz fotku deklaracije na poleđini Coca-Coline boce koju imaju u ponudi. Objava je izazvala brojne komentare. 

"To treba izbaciti iz upotrebe", "Ne treba je piti uopće", "Ipak je ne bih konzumirala", "Ma strah je sada uopće pit bilo što od svega", "Koliko se stvari povuče s polica, a sad svi paničarite zbog natpisa u novinama", neki su od komentara. 

>> ANKETA Hoćete li nastaviti kupovati Coca-Colina pića?

Pročitajte više