Popularna korejska trgovina odsad ima web-shop

Foto: kims-kitchen.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OMILJENA zagrebačka trgovina korejskom hranom Kim's Kitchen konačno ima web-shop. Trgovina već godinama posluje u fizičkoj trgovini u Širolinoj ulici, dostupni su putem platforme Wolt i Glovo, a sad njihove proizvode možete naručiti direktno iz njihove web-trgovine čije su otvaranje najavili na Instagramu.

Bogat izbor azijske hrane

Kim's Kitchen su na svojem Instagramu javili kako će na svojem web-shopu nuditi ne samo korejske, već i druge azijske proizvode, te kako dostavljaju i u zemlje blizu Hrvatske. Plaćanje je trenutno moguće samo direktnom uplatom na račun. Narudžba se šalje na vašu adresu čim uplata bude vidljiva.

Na Instagramu su već u više navrata dobivali upite vezano uz otvaranje web-shopa koji je konačno stigao. U ponudi ćete pronaći ramyun, mochi, različite grickalice i slastice, riže, začine i pića. Web-shop možete posjetiti ovdje.

Pročitajte više