Poznate su neke specifikacije Motorole Edge 50 Pro

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA Edge 50 Pro će krenuti s prodajom u Indiji 3. travnja, što znači da je otkrivena većina specifikacija uređaja. Za početak, potvrđeno je da je u pitanju uređaj srednjeg cjenovnog ranga, a bit će jedan od rijetkih uređaja tvrtke koji pokreće Snapdragon 7 Gen 3.

"Jedva čekam"

Uređaj će biti dostupan u tri boje: ljubičastoj sa završetkom od veganske kože, srebrnoj s teksturiranim završetkom koji tvrtka naziva "bisernim" te u klasičnoj crnoj boji. Na stražnjoj strani su blago izdignute tri kamere. Glavna kamera ima 50 MP, a makro kamera 13 MP.

Stražnje kamere vjerojatno će imati značajke potpomognute umjetnom inteligencijom poput prilagodljive stabilizacije i poboljšanja fotografija. Na prednjoj strani mobitela nalazi se selfie kamera od 50 MP.

Uređaj ima 6.7-inčni pOLED 1.5K zaslon s osvježavanjem od 144Hz. Mobitel ima i HDR10+ certifikaciju uz 2000 nita osvjetljenja.

"Jedva čekam istražiti nove mogućnosti i ažuriranja", "Volim Motorolu", "Odlično", "Molim vas, promijenite procesor, molim vas", "Najbolji mobitel ove cijene" neki su od komentara na društvenim mrežama brenda.

Pročitajte više