Poznato je kako izgleda Nothing Phone 2a

Foto: Smartprix Twitter/X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KONAČNO su procurile slike koje prikazuju Nothing Phone 2a. Telefon je prikazan u crnoj boji, a ističe se kamera koja nalikuje na dva oka, kao što je prikazano na teaseru s društvenih mreža brenda. Potvrđeno je da će se događaj na kojemu će mobitel biti predstavljen održati 5. ožujka. 

Poznate i neke specifikacije

Nothing Phone 2a imat će FHD+ AMOLED zaslon od 6.78 inča. Na stražnjoj strani ima senzor od 50 megapiksela, a selfie kamera raspolaže senzorom od 32 megapiksela. Uređaj će pokretati MediaTek Dimensity 7200 Pro, s baterijom od 5000 mAh koja se može puniti brzim punjenjem od 45 W. Telefon će imati ugrađen Android 14, piše Wccftech.

Prošle su gotovo dvije godine od lansiranja Nothing Phonea 1, zbog čega su ljubitelji brenda i očekivali značajno poboljšane karakteristike. Kako piše Android Authority, MediaTek čip donosi moderniji CPU, s dvije snažne Cortex-A715 jezgre i šest manjih Cortex-A510 jezgri, zbog čega se očekuje bolja energetska učinkovitost uređaja.

Pročitajte više