Predivne ChiaCups šalice uskoro će se moći kupiti u trgovini u centru Zagreba

Foto: chiacupsstudio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZALJUBLJENICIMA u šalice i lijepe keramičke komade zasigurno je poznat brend ChiaCups Studio. No ako slučajno niste upoznati s njim, evo kratak rezime. Iza ovog domaćeg brenda stoje Filipa Sorko i Antun Ružolčić, a njihove chia šalice na točkice u kratkom su roku postale hit. Nakon toga su otvorili vlastiti mali keramički studio i hobi pretvorili u stalni posao. 

Sada su pak obradovali svoje fanove novošću. Naime, objavili su kratki video u kojem se može vidjeti da uskoro otvaraju svoju trgovinu u centru Zagreba na križanju Šenoine i Palmotićeve ulice. No po natpisu na izlogu čini se da neće biti samo trgovina već i coffee bar. Vjerujemo da ćemo više detalja brzo saznati. 

"Bravo", "Super, čestitam", "Jedva čekamo", "To mi je jedan od ljepših prostora koje sam vidjela u zadnje vrijeme","Super, stižem", neki su od komentara ispod objave. 

Pročitajte više