Pregledali smo ponudu stanova za najam u Zagrebu od 250 do 500 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od aktualnih tema je cijena najma stanova u Zagrebu, što je i logično s obzirom na skorašnji povratak studenata na fakultete pa oni koji nemaju osigurano mjesto u domu ili negdje drugdje listaju oglasnike u potrazi za stanom. No također, nisu jedini koji traže, tu su i drugi isto u potrazi. Upravo zato odlučili smo pregledati Index Oglase da bismo vidjeli kakvi se stanovi u Zagrebu mogu unajmiti ove jeseni i da mjesečna cijena najma nije viša od 500 eura.

Stanove smo poredali po cijeni, od najpovoljnijeg do najskupljeg. Evo koje smo stanove izdvojili.

Kustošija, Črnomerec - garsonijera

Cijena najma: 250 € ~ 1884 kn

Na prvom katu obiteljske kuće u naselju Kustošija iznajmljuje se garsonijera studenticama, navode u oglasniku. U cijenu od 250 eura uključene su i režije. U oglasu ističu da garsonijera ima centralno grijanje te da je u blizini tramvaj.

Oglas pogledajte ovdje


Maksimir - garsonijera od 22 m2

Cijena najma: 280 € ~ 2110 kn

U naselju Maksimir, u neposrednoj blizini bolnice Rebro, iznajmljuje se studentska garsonijera od 22 kvadrata. U oglasu ističu da se ista iznajmljuje isključivo studentu/ici koji/a ne puši i nema kućne ljubimce. Režije se plaćaju posebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Utrina, Novi Zagreb - Istok - garsonijera od 21 m2

Cijena najma: 300 € ~ 2260 kn

Na 14. katu u naselju Utrina iznajmljuje se garsonijera od 21 kvadrat, i to studentu koji ne puši i nema kućne ljubimce. Režije se plaćaju odvojeno. U oglasu navode da je tramvajska stanica na 5 minuta hoda.

Oglas pogledajte ovdje.


Donji grad - garsonijera

Cijena najma: 300 € ~ 2260 kn

U Vodovodnoj ulici iznajmljuje se garsonijera, a režije se plaćaju zasebno. 

Oglas pogledajte ovdje.


Špansko, Stenjevec - jednosoban stan

Cijena najma: 300 € ~ 2260 kn

Iznajmljuje se jednosoban manji stan u Španskom, potpuno namješten, koji se nalazi u novijoj zgradi i ima klimu. Iznajmljuje se na duže vrijeme, zaposlenoj ženskoj osobi, stoji u oglasu. Cijena najma s režijama je 400 eura.

Oglas pogledajte ovdje.


Trešnjevka - Sjever - garsonijera od 22 m2

Cijena najma: 330 € ~ 2486 kn

Iznajmljuje se garsonijera u suterenu zgrade koja ukupno ima tri stana. Stan s izlazom na terasu ima 22 kvadrata, a u oglasu kažu da se nalazi u blizini Trešnjevačkog placa. Režije se plaćaju zasebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Srednjaci, Trešnjevka - Jug - jednosoban stan od 27 m2

Cijena najma: 340 € ~ 2562 kn

Jednosoban stan od 27 kvadrata nalazi se na Srednjacima u kući s četiri stana. U oglasu navode da je stan za jednu osobu koja ne puši i nema kućne ljubimce. Također ističu da je kompletno uređen i spreman za useljenje. Renoviran je 2017. godine i održava se svake godine.

Stan posjeduje etažno centralno grijanje, klimatizacijski uređaj, a pored kuće u kojoj se stan nalazi postoji besplatan parking. U oglasu ističu da je moguće korištenje zajedničkog dvorišta i da je terasa uz kuću pogodna za aktivnosti na otvorenom, ali i za sušenje veša. Režije se plaćaju odvojeno.

Oglas pogledajte ovdje.


Studentski grad, Gornja Dubrava - stan od 40 m2

Cijena najma: 350 € ~ 2637 kn

Stan se nalazi na drugom katu zgrade, orijentiran je prema jugu i ima pogled na park. Stan je renoviran i ima novu kuhinju, presložene, izbrušene i prelakirane parkete, zidove pregletane i ofarbane, novu PVC stolariju i novu kutnu garnituru itd.

Stan se sastoji od kupaonice, hodnika s kuhinjom, spavaće i dnevne sobe. U oglasu ističu da je potpuno namješten i da se nalazi u lijepom kvartu s puno zelenila, parkova i sl. Iznajmljuje se ženskoj osobi na duži period, uz obavezan polog. Režije se plaćaju posebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Medveščak, Gornji Grad - Medveščak - stan od 35 m2

Cijena najma: 350 € ~ 2637 kn

U blizini Kvaternikovog trga iznajmljuje se stan od 35 kvadrata i to kako je u oglasu naglašeno - urednoj osobi. Dvorišna strana stana je u polusuterenu, a u blizini se nalazi tramvaj, autobus, dućani i svi drugi potrebni sadržaji. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, odvojenog toaleta, kupaonice, kuhinje s blagovaonom, malog boravka s odvojenim prostorom za spavanje. U cijenu najma nisu uključene režije i potreban je polog u visini mjesečnog najma.

Oglas pogledajte ovdje.


Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever - stan od 30 m2

Cijena najma: 350 € ~ 2637 kn

Na Trešnjevci iznajmljuje se stan od 30 kvadrata za maksimalno dvije osobe. Stan se nalazi u visokom prizemlju i ima jednu sobu te je namješten. Režije se plaćaju zasebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Travno, Novi Zagreb - Istok - stan od 30 m2

Cijena najma: 380 € ~ 2863 kn

Iznajmljuje se jednosoban stan u Travnom od 30 kvadrata, a nalazi se u neboderu na 10. katu. Stan ima balkon. U oglasu ističu da je autobusna stanica odmah preko puta zgrade, a da je u blizini tramvajska stanica i tržnica. Režije se plaćaju zasebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Pantovčak, Gornji Grad - Medveščak - stan od 30 m2

Cijena najma: 400 € ~ 3014 kn

Iznajmljuje se novoadaptirani jednosoban stan u suterenu stambene zgrade u Istarskoj ulici. U oglasu kažu da je stan kompletno namješten i opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima. Parkirati se može na javnom parkingu u okruženju zgrade. 

Stan se sastoji od prostorije s dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, kupaonice i vrta. Ističu da je stan idealan za samce, parove i studente. 

Oglas pogledajte ovdje.


Trnje - stan od 30 m2

Cijena najma: 400 € ~ 3014 kn

Na Trnju se iznajmljuje mali stan u dvorišnoj zgradi za koji u oglasu kažu da je ugodan za stanovanje jedne ili dvije osobe. Stan ima jednu spavaću sobu u kojoj je ležaj na razvlačenje, kupaonica s tuš kabinom, opremljena kuhinju s blagovaonom. 

U oglasu naglašavaju da je od stana do tramvajske i autobusne stanice pet minuta i da je u blizini tri fakulteta, suda i koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Za stan je potreban polog, a režije se plaćaju zasebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Lanište, Novi Zagreb - Zapad - garsonijera od 25 m2

Cijena najma: 400 € ~ 3014 kn

Kod Arene iznajmljuje se novonamješteni manji stan na prvom katu zgrade koja ima lift. U oglasu kažu da su režije male, a internet besplatan. Parkirno mjesto je dostupno uz nadoplatu. 

Oglas pogledajte ovdje.


Donji Grad - stan od 30 m2

Cijena najma: 420 € ~ 3164 kn

U centru se iznajmljuje jednosoban stan od 30 kvadrata koji je namješten, ima etažno plinsko grijanje i klimu. Iznajmljuje se na duži period, a u cijenu najma nisu uključene režije. 

Oglas pogledajte ovdje.


Špansko, Stenjevec - stan od 42 m2

Cijena najma: 450 € ~ 3391 kn

U naselju Špansko iznajmljuje se stan u zgradi novije gradnje na prvom katu. U oglasu kažu da je stan u potpunosti namješten te ima sve kućanske aparate poput pećnice, frižidera, perilice rublja, perilice posuđa, televizora. Osim toga stan ima namještenu spavaću sobu s bračnim krevetom, a boravak i blagovaonica su opremljeni novim namještajem. Stan osim toga ima i ostavu, a u podrumu šupu. Režije se plaćaju zasebno.

Oglas pogledajte ovdje.


Ravnice, Maksimir - stan od 38 m2

Cijena najma: 450 € ~ 3391 kn

Iznajmljuje se novouređen i opremljen stan na Ravnicama na 9. katu, a u oglasu ističu da stan ima dobar pogled. Stan je za samca ili par. Stan se sastoji od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, hodnika, kupaonice, balkona i smočnice.

Stan ima klimu, a ispred zgrade su dva velika parkirališta dok su tramvajska stanica i park Maksimir na par minuta hoda. Režije se plaćaju zasebno, a potreban je polog u visini jedne stanarine.

Oglas pogledajte ovdje.


Donji grad - garsonijera od 30 m2

Cijena najma: 500 € ~ 3767 kn

U centru Zagreba iznajmljuje se garsonijera od 30 kvadrata koja se nalazi u Palmotićevoj ulici na drugom katu zgrade koja ima lift. U oglasu kažu da su režije niske, a plaćaju se zasebno. Potreban je polog za stan u visini mjesečne najamnine.

Oglas pogledajte ovdje.


Srednjaci, Trešnjevka - Jug - stan od 30 m2

Cijena najma: 500 € ~ 3767 kn

Na Srednjacima iznajmljuje se stan koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kupaonice i hodnika. Nalazi se na drugom katu novije zgrade s ukupno sedam stanova. Režije se plaćaju zasebno po potrošnji. Potreban je polog za stan u visini mjesečne najamnine.

Oglas pogledajte ovdje.


Jarun, Trešnjevka - Jug - stan od 37 m2

Cijena najma: 500 € ~ 3767 kn

Na Jarunu iznajmljuje se dvosobni stan ukupne neto površine od 37.07 kvadrata. Nalazi se na trećem katu zgrade bez lifta. Sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice s toaletom i hodnika. Grijanje je putem gradske toplane.

Iznajmljuje se namješten s perilicom rublja, perilicom posuđa i televizorom. Režije se plaćaju zasebno, a za stan je potreban polog koji iznosi dvije mjesečne najamnine.

Oglas pogledajte ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više