"Skupo, ali impresivno": Navodno poznata cijena Galaxy Ringa

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OTKAD je najavljen, Samsung Galaxy Ring je predmet mnogih glasina, a najnovija informacija koja je procurila je moguća cijena. Uz to, navodno će biti dostupna i pretplata za korisnike pametnog prstena koji žele koristiti sve značajke kako bi što detaljnije mogli pratiti svoje zdravstveno stanje.

Uređaj primarno namijenjen praćenju zdravlja

Prema informacijama koje je na X-u (Twitteru) podijelio Yogesh Brar, Galaxy Ring bi mogao koštati između 300 i 350 dolara u SAD-u ili oko 35.000 rupija u Indiji. To bi bilo otprilike između 280 i 325 eura u EU. Prethodno se nagađalo kako bi Galaxy Ring trebao biti povoljniji nego dominantni Oura Ring, no čini se da bi cjenovno bili u istoj kategoriji.

Informacija o pretplati nije posve neočekivana budući da je Hon Pak, potpredsjednik Samsunga i voditelj tima za digitalno zdravlje, u intervjuu za CNBC rekao da tvrtka razmatra uvođenje pretplate za aplikaciju Samsung Health, onu koju koristi i Galaxy Watch.

"Samsung je velika konkurencija Appleu", "Radi sve što i pametni sat, ali je baterija slabija", "Skupo, ali impresivno" glase neki od komentara na objavu Yogesha Brara.

Galaxy Ring je inače primarno namijenjen praćenju zdravlja. Samsung ga je predstavio kao svojevrsni dodatak Galaxy Watchu koji prati zdravlje i aktivnosti korisnika tijekom 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Bit će dostupan u osam veličina.

Pročitajte više