Procurile su fotke novih slušalica Nothing, ali i cijene

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOGA mjeseca trebale bi biti lansirane slušalice Nothing Ear i Ear (a), a sada su procurile fotografije, ali i cijene. Ključna karakteristika marke Nothing, na kojoj je zapravo izgrađena cijela vizualna priča brenda, proziran je izgled uređaja. Stoga, ne čudi da marka nastavlja u tom smjeru i s Nothing Ear i Ear (a).

Isti prozirni izgled, ali stiže i nova boja

Renderi oba seta slušalica koje je podijelio Android Headlines pokazuju isto kvadratno kućište i prozirni izgled kod slušalica Ear i Ear (a). Ear dolazi u transparentnom dizajnu crne ili bijele boje, dok Ear (a) dolazi i u žutoj varijanti.

I konačno, cijena. Prema dostupnim informacijama, Nothing Ear će navodno koštati 150 eura, dok će Ear (a) koštati 100 eura. Slušalice imaju ocjenu otpornosti na vodu IP54 te ANC. Što se tiče baterije, slušalice Ear će nuditi do 33 sata trajanja baterije s kućištem i isključenim ANC-om, a Ear (a) do 38 sati u istim uvjetima. Slušalice bi trebale biti lansirane 18. travnja.

Pročitajte više