Procurili neki detalji o novom Xiaomijevom budžetnom mobitelu

Foto: mi.hr (na fotki je Redmi A3)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIAOMIJEV Poco C51 je lansiran u travnju prošle godine, a gotovo godinu dana kasnije procurili su renderi njegovog nasljednika nazvanog Poco C61. Osim što smo doznali kako mobitel izgleda, poznate su i pojedine specifikacije mobitela.

Spomenute neke specifikacije

Poco C61 imat će dvije kamere i LED bljeskalicu na kružnom otoku na stražnjoj strani mobitela. Gumbi za uključivanje i podešavanje zvuka bit će s desne strane. USB-C priključak i mikrofon nalaze se na dnu mobitela, a na vrhu se nalazi priključak za slušalice od 3.5 mm, piše GSM Arena.

Poco C61 navodno pokreće Helio 36 SoC i dolazi u dvije konfiguracije memorije - 4GB/64GB i 6GB/128GB. Ima zaslon od 6.71 inča s HD+ LCD-om od 90 Hz s Gorilla Glass zaštitom. Imat će i senzor otiska prsta sa strane za biometrijsku autentifikaciju.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, to je zato što je Poco C61 preimenovani Redmi A3 koji je lansiran u Indiji u veljači. Očekuje se da će novi model biti predstavljen u travnju budući da je Poco C51 bio predstavljen u travnju prošle godine.

Još uvijek nije poznat datum lansiranja Poco C61, no očekuje se da će verzija od 4GB/64GB u Indiji koštati oko 82 eura, a model od 6GB/128GB bi trebao koštati oko 95 eura.

Pročitajte više