Pronašli smo fora čaše za vino s kojima nećete imati osjećaj da ste pretjerali

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IMAMO odlične vijesti za sve ljubitelje vina koji vole umjereno uživati - našli smo čašu za vino koja će vas oduševiti jedinstvenim dizajnom.

Ova cool čaša za vino odlično je rješenje za sve koji žele uživati u vinu, ali u manjim količinama. Njena inovativna konstrukcija omogućuje vam da uzmete samo pola čaše vina a da se ne osjećate kao da ste pretjerali.

@lovelivedream82 Head to My Bio for Link 🔗 on Amazon storefront under ✨Must Haves✨ New exclusive design: ‘We Are One’ Wine Glass Cups Set is here! ❤️✨ The most romantic wine cups ever! 😍 Pairing up your dates for a romantic night, this glass cup set is a truly luxurious form of expression! It also makes for the perfect wedding gift or anniversary present! #musthaves #wine #valentinesday #trending #viraltiktok #explore ♬ original sound - Lovelivedream

Savršen dodatak za svaku priliku

Impresionirajte svoje goste ovim elegantnim čašama za vino koje će uljepšati vašu večeru. Njihov izdržljiv dizajn omogućava lako čišćenje čineći ih savršenim dodatkom za svaku priliku.

Cijena im je 9.29 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više