Pronašli smo Neon gaming stolice na super sniženju i do 43%

Foto: Sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI ste za udobnom, ali i atraktivnom gaming stolicom? Pronašli smo jedan model i to na odličnom sniženju. Radi se o Neon Gaming Stolici eSports Warrior modelu koji dolazi u crnoj i crvenoj boji. Početna cijena prije sniženja im je bila 1499 kuna te je sada stolica u crnoj boji snižena za 40% i cijena joj je 899 kuna, a ona u crvenoj boji je snižena za 43% te joj je cijena sada 849 kuna. 

Neon gaming stolica u crvenoj boji

Svi gejmeri znaju da je dobra i udobna stolica iznimno bitna kako bi se mogli usredotočiti na igru i u konačnici bili uspješni te pobijedili protivnika. Nema ništa gore nego kada vas nakon igre bole leđa ili vrat. Kauč ili fotelja iako udobni komadi namještaja ne mogu zamijeniti dobru gaming stolicu. 

Neon gaming stolice su atraktivne i iznimno udobne s potpuno pomičnim (polegnutim) naslonom i podesivim naslonima za ruke (gore, dolje, lijevo, desno) te dodatnim jastucima za leđa i vrat. Imaju metalnu konstrukciju i noge, a izrađene su od PU kože. Visina im se može podešavati i to od 45 do 55 cm. Maksimalna nosivost im je 120 kila. 

Neon gaming stolica u crnoj boji

Još 23 dana i 12 sati traje akcija na Sve.hr na ovaj popularan model gaming stolice u crnoj i crvenoj boji. Nude odličnu udobnost po vrlo niskoj cijeni. Naša su preporuka, a sve specifikacije možete pogledati ovdje

Pročitajte više