Pronašli smo rekvizite za vježbanje po povoljnim cijenama

Foto: pexels/fitness.com/GymBeam/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO je jedna od vaših novogodišnjih odluka da ćete trenirati, onda imate sreće jer smo pronašli fitness opremu po povoljnim cijenama.

U nastavku smo izdvojili bučicu, girju, elastičnu traku i ostale rekvizite koji su vam potrebni za vašu kućnu teretanu. 

Bučice 

Amazon Basics Neoprene bučice, cijena je 25.02 € (188.51 kn)

Ove bučice imaju neoprenski premaz koji omogućuje sigurno držanje utega. Imaju šesterokutni oblik koji omogućuje da utezi ostanu na mjestu kada ih spustite kako se ne bi otkotrljali. Bilo da ih želite koristiti same za vježbu za ruke ili ih želite uključiti u neki drugi trening, s ovim utezima nećete pogriješiti. Dostupne su u težinama od 1 do 5 kg.

Elastična traka

Booty band, cijena je 12 € (90.41 kn)

Ako ste ikada prije koristili otporne trake, znate da vam pružaju odličnu tjelovježbu, ali ono što najviše iritira je to što vam ne ostaju uvijek na istom mjestu. Ova traka je odlična za zagrijavanje i aktivaciju gluteusa, te svih mišića nogu. Izdržljiv je rekvizit koji neće tako lako puknuti ili ispasti tijekom vježbanja. Materijal je toliko ugodan da se može koristiti i na goloj koži.

Girja

Kettlebell 8 kg, cijena je 25.49 € (192.05 kn)

Girja je rekvizit pogodan za kućno vježbanje. U zadnje vrijeme sve više se popularizira korištenje girji zbog rezultata koje pokazuje njihova upotreba. Prednosti treninga s girjama su veće opterećenje podlaktica zbog načina i oblika drške, dodatno uključenje stabilizatora zbog toga što se mora održavati kontrola, te dobar utjecaj na poboljšanje koordinacije. Dolazi u ostalim težinama od 4, 8, 12, 16, 20, 24, 28 i 32 kg.

Vijača

Vijača za preskakanje, cijena je 8 € (60.28 kn)

Preskakanje vijače je odličan način za razvijanje brzine, koordinacije i aerobne izdržljivosti. Idealan je rekvizit za aerobni i kondicijski trening te skidanje masnih naslaga na tijelu. Glavna prednost ove vijače je brojač koji će brojati broj preskoka i koji će vas motivirati da postižete sve bolje rezultate svakim danom. 

Kotač za vježbanje 

Kotač za vježbanje, cijena je 7.95 € (59.90 kn)

Razlog zbog kojeg toliko volimo kotač za trbušne mišiće je to što je lagan, lako dostupan i s njim možete putovati. Pogotovo ako vježbate od kuće ili u stanu, potrebna vam je oprema koju ćete lako pohraniti i koja neće zauzimati previše prostora. Udobno držanje kotača osiguravaju ručke koje su presvučene protukliznim materijalom, dok će se dvostruki kotač pobrinuti za stopostotnu stabilnost. 

Podloga za vježbanje

Podloga za vježbanje, cijena je 9.50 € (71.58 kn)

Podloga za vježbanje Yoga Mat s dvostrukom površinom protiv klizanja idealna je za jogu, pilates ili druge vježbe istezanja te za trening s utezima. Pratit će vas u poboljšavanju vaše fleksibilnosti, stabilnosti, oblikovanju figure i tijekom relaksacije. Nudi komfor i udobnost u svakom položaju. Ima dugi remen za ugodno nošenje, otporna je na vlagu i može se čistiti.

Pročitajte više