Prstenje za razvod: Emily Ratajkowski mijenja tradiciju

Foto: Instagram/alisonlou.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKIT i moda nisu samo izraz osobnog stila već i sredstvo pripovijedanja, a Emily Ratajkowski predstavlja inovativan koncept: prstenje za razvod. Ovo prstenje Emily je predstavila putem svog Instagram profila, a objava je prikupila mnoštvo komentara. 

"Što je prstenje za razvod?", "Ovo je legendarno", "Koja jebena kraljica", "Ne uzimam", "Treba i meni jedan", "Predivni su", "Kraljica", "Zašto si ponosna na to?", "Jako kul", "Epski", "Čestitam", "Zadivljujući su", "Trebaju mi, iako sam sretno udana", "Genijalno", "Tako su dobri", samo su neki od komentara na objavu. 

Emily se 2022. godine razvela od Sebastiana Bear-McClarda, s kojim ima sina Sylvestera, te je sada odlučila dati novi život svom zaručničkom prstenu. Rezultat su dva nova prstena, jedinstvena stila, koja simboliziraju njezinu osobnu evoluciju i snagu, piše Vogue.

U suradnji s prijateljicom i dizajnericom nakita Alison Chemlom Ratajkowski je transformirala svoj originalni zaručnički prsten u dva komplementarna komada, koristeći originalne dragulje - dijamant u obliku kruške i dijamant princeza reza - uz platinu i 18-karatno žuto zlato.

"Spavam s njima"

"Ideja o razvodu je separacija pa je ideja bila podijeliti prsten na dva zasebna, ali komplementarna prstena", objašnjava viziju iza dizajna novih prstena Alison Chemla. Emily je htjela da prstenje izgleda drugačije od prstena toi et moi s kojim je zaprošena.

"Dosadio mi je originalan dizajn jer je toliko puta kopiran", kaže ona. "Više nije djelovao posebno. Sada toliko volim ove prstene da ih ne skidam, čak i spavam s njima." Za nove prstene kaže da predstavljaju njezinu osobnu evoluciju. "Ne mislim da bi žena trebala biti lišena svojih dijamanata samo zato što gubi muškarca."

Prsten u obliku kruške, 1366.30 eura, Alison Lou, *Ovo nije Emilyin prsten, već jedan iz redovne ponude brenda

Alison Chemla ima vlastiti brend nakita Alison Lou, a putem svoje internetske trgovine šalje diljem svijeta. Osim redovne ponude, nudi i mogućnost izrade po mjeri, odnosno nečega jedinstvenog. Ako i vi imate nakit kojem želite dati novi život, njezinu stranicu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više