Ray-Ban lansirao novu Reverse kolekciju. Pogledajte modele i cijene

Foto: ray-ban.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RAY-BAN ima prepoznatljive siluete svojih sunčanih naočala, a ne znamo je li poznatiji po Aviator ili po Wayfarer modelu. Vjerojatno po oba podjednako, a sada brend dolazi s kolekcijom Reverse koja je učvršćena u njihova četiri ikonična okvira, uključujući dva prethodno spomenuta.

Unutar nove kolekcije Ray-Ban predstavlja prvu inverznu leću. "Četiri bezvremenska Ray-Ban stila iznova su zamišljena s obratom koji nitko nije očekivao - pomicanjem konvencionalnog oblika leće za oštre slike s razornom estetikom. Obrnute leće slijede prirodnu krivulju jagodične kosti za univerzalno laskavo pristajanje", opisuju kolekciju na službenoj stranici. 

Pojednostavljeno, oblik leće se mijenja iz tradicionalno konveksnog u konkavni. Također ima tretman protiv odsjaja, pa je tako pantoskopska leća posebno dizajnirana za smanjenje refleksije za 70% na valnim duljinama koje su najosjetljivije za ljudsko oko. 

Aviator Reverse
Wayfarer Reverse
Aviator Reverse

Adaptacija Wayfarer, Caravan, Boyfriend i Aviator modela

Unutar kolekcije sunčanih naočala, brend izdaje Reverse adaptacije na svojim Wayfarer, Caravan, Boyfriend i Aviator modelima. Svaki model dolazi u klasičnim opcijama boja, kao što su ružičasto-zlatna, crna, plava, srebrna i smeđa. No tu su i vibrantne boje za ljeto pa tako Wayfarer Reverse model ima verzije s narančastim i crvenim detaljima na okviru.

Moguće je da ste ih već i uočili, naime pjevač Labrinth nosio je Wayfarer dizajn iz kolekcije Reverse na crvenom tepihu Met Gala 2023. 

Boyfriend Reverse
Caravan Reverse
Wayfarer Reverse

Također, naočale su izrađene korištenjem niza održivih bioloških materijala, uključujući najlonske leće koje sadrže 41% ugljika na biološkoj osnovi. Ray-Ban Reverse kolekcija sunčanih naočala dostupna je globalno na odabranim službenim stranicama brenda, kao i u trgovinama koje drže Ray-Ban. Za sada ih nismo uočili u trgovinama kod nas, ali nadamo se da nećemo morati dugo čekati. 

Cijene modela u njemačkoj Ray-Ban trgovini su sljedeće: Wayfarer Reverse i Aviator Reverse su 165 eura, Boyfriend Reverse je 175 eura, a Caravan Reverse je 185 eura. Sve modele i boje možete vidjeti ovdje.

 

Pročitajte više