Ljudi poludjeli za rebrastim čašama. Znamo gdje ih ima

Screenshot/Foto: TikTok/reserved.com/sinsay.com/pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REBRASTE čaše velik su hit na društvenim mrežama, naročito na TikToku. Korisnici ih rado pokazuju i dijele savjete jedni drugima gdje ih mogu kupiti jer se rasprodaju brzinom svjetlosti. U pitanju su klasične čaše, one za vino, šampanjac i druge. Mnogi ih koriste i za ledenu kavu.

"Prekrasne su"

Tiktokeri idu od trgovine do trgovine u potrazi za rebrastim čašama, a ovaj trend je krenuo još prošle godine. Sad, s dolaskom toplijih dana i ispijanja hladnijih napitaka, trend se vratio na velika vrata.

@littlecraftslondonltd Our Ribbed Glass Coffee Cup with straw is back in stock! 💫💕 #coffeevibes #kitchenware #morningcoffeevibes #aesthetic #satisfying #kitchen #icedcoffee #coffeetiktok #tiktokmademebuyit ♬ original sound - LittleCraftsLondonLTD
@interiorbyrachael just found these gorgeous ribbed glasses at @sainsburys 😍 #ribbedglassware #interiorstyling #interiordecor #kitchenware #glassware ♬ son original - 💋

"Prekrasne su", "Idemo kupovati za naše izmišljene kuće", "Ovo zaista želim", neki su od komentara na objave. Dobra je vijest za sve kojima se ovakve čaše sviđaju da su dostupne i u našim trgovinama. Evo gdje smo ih pronašli.

Rebrasta čaša za vino, Reserved, 9.99 eura
Rebrasta čaša za šampanjac, Rerserved, 9.99 eura
Rebrasta čaša, Sinsay, 2.49 eura

U Pepcu možete pronaći rebraste čaše u žutoj boji, za pomalo vintage izgled.

Rebrasta čaša, Pepco, 6 eura
Visoka rebrasta čaša, Pepco, 7 eura

Pročitajte više