Robert Pattinson najavio povratak skinny traperica? Izdvojili smo neke modele

Foto: Profimedia/zara.com/hm.com/pullandbear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAPERICE skinny kroja su među omiljenim komadima mode milenijalaca. Britanski glumac Robert Pattinson jedan je od njih, a prije nekoliko dana za šetnju Los Angelesom odabrao je ležernu kombinaciju u kojoj pozornost privlače upravo skinny traperice. Nosio je i majicu s printom, smeđu jaknu od pliša, a zaštitio se sunčanim naočalama i šiltericom.

Vraća li se trend skinny traperica?

Pad popularnosti ovog kroja u muškoj modi je značajno pao 2020. kad se, zbog potrebe za mekanom odjećom tijekom lockdowna, moda preorijentirala na mekane, široke i ležerne komade. Mlađe generacije sve više prednost daju širokim trapericama, stoga i na ulicama sve manje viđamo skinny kroj. No Pattinsonu to ili nije važno ili je sam odlučio vratiti trend svoje generacije.

Uostalom, uske traperice smo vidjeli na siječanjskim revijama, zbog čega mnogi naslućuju kako se ovaj trend doista vraća. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela muških traperica skinny kroja.

Jednostavne skinny traperice, Zara, 39.95 eura
Klasične skinny traperice, H&M, 39.99 eura
Traperice skinny kroja, Pull&Bear, 25.99 eura

Pročitajte više