Svjetlo u obliku jajeta pravi je hit. Ljudi pišu: "Trebam jedno"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOM je moguće u potpunosti preobraziti uz pomoć svjetla. Ne mislimo ovdje samo na promjenu rasvjete, već na svjetlosne efekte koje možete postići različitim proizvodima dostupnima na tržištu. Reflektor u obliku jaja jedan je od zanimljivijih primjeraka koji oduševljava na društvenim mrežama.

"Ovo je super"

Korištenje je jednostavno, odnosno ne razlikuje se značajno od korištenja bilo koje druge svjetiljke. Uključite jaje u struju, uperite ga u smjeru u kojemu želite da svijetli, skinite poklopac i upalite.

@ovodragonspace Romantic places ❤️🔥🐉 #tiltokmademebuyit #nebula #cool #dragonlover #jurassicworld #dinosaur #dragonegg #nightlight #starrynight #dragoneggsoftiktok #passion #projectionlamp ♬ original sound - zoned.mp3

"Romantično, dobra ideja", "Jaje izgleda tako cool, a svjetlost je tako lijepa, sviđa mi se", "Trebam jedno, ovo je super", "Sviđa mi se jaje, gdje ga mogu nabaviti?", "Tako lijepo", "Lijepi vizuali", neki su od komentara na TikToku.

Zvjezdano nebo u zatvorenom

Ovakve svjetiljke projiciraju zvjezdano nebo, a opremljene su i Bluetooth zvučnikom za potpuni audiovizualni doživljaj. Mogu se podesiti različiti svjetlosni i zvučni efekti za personalizirano iskustvo. Jaje se može okretati, a moguće je postaviti i tajmer ako želite zaspati uz posebne efekte, ali osigurati da vam jaje ne gori cijelu noć.

Svjetlo u obliku jajeta, Amazon, 31.99 eura
Svjetlo u obliku jajeta, Amazon, 28.99 eura
Reflektor u obliku jajeta, Amazon, 29.99 eura

Pročitajte više