Ružičaste čaše u obliku srca su hit. Idealne za omiljeno piće

Foto:nextdirect.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROSLAVLJATE li posebne prigode ili jednostavno nazdravljate dobrim vremenima, ukrasne čaše za piće morate imati u svojoj kuhinji.

Pronašli smo čaše koje će biti poseban dodatak vašoj kolekciji, a nas su oduševile dizajnom.

Bit će u fokusu gdje god ih postavili

Riječ je o ružičastim čašama u obliku srca koje su idealne za svako piće, bilo da točite obični sok, vodu ili nešto alkoholno. Na vama je da odlučite što ćete u njih točiti i kada će vam najbolje poslužiti.

Ove pink čaše idealne su za proslave jer će biti u fokusu gdje god ih postavili. Zbog svoje ružičaste boje posebno će biti lijepe kada u njih natočite pink gin jer još više dolazi do izražaja njihov šarmantan oblik, a da upotpunite dojam, dodajte i krišku limete.

Priredite kućnu zabavu, okupite društvo i zajedno nazdravite ovim neodoljivim čašama. Cijena ovog seta s dvije čaše iznosi 15 € (113.02 kn), a možete ih naručiti ovdje.

Pročitajte više