Ryanair ima kratkotrajnu akciju. Cijene karata već od 12 eura

Foto: Shutterstock/ryanair.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RYANAIR je snizio cijene karata za 20% na kratko vrijeme. Letove je potrebno rezervirati do 11.4. za putovanja između 10.4. i 30.6. ove godine. Ponuda letova iz Hrvatske je na ovoj akciji prilično bogata, a cijene karata počinju već od 11.99 eura. 

Iz Zagreba je moguće letjeti prema različitim destinacijama. Na akciji su najpovoljniji letovi prema Bruxellesu, po cijeni od 11.99 eura, te prema Baselu, Düsseldorfu, Frankfurtu, Göteborgu, Karlsruheu, Manchesteru, Marseilleu, Milanu, Oslu, Parizu, Pisi i Podgorici, s početnom cijenom od 14.99 eura. Cijene letova prema Londonu, Malti i Solunu počinju od 15.99 eura.

Letovi iz Dubrovnika kreću od 14.99 eura prema Bariju, Berlinu, Briselu, Düsseldorfu, Londonu, Memmingenu, Milanu, Rimu, Stockholmu, Beču i Wroclawu. Ovo, naravno, nije jedina ponuda letova iz Dubrovnika - dostupni su i drugi gradovi, ali su cijene nešto više.

Bogata je ponuda i letova iz Zadra prema raznim destinacijama

Iz Osijeka na ovoj akciji moguće je letjeti samo prema Londonu, s cijenama karata koje počinju od 14.99 eura. Iz Pule su dostupni letovi prema nekoliko gradova, s najpovoljnijim kartama prema Bruxellesu i Londonu, čije cijene počinju od 14.99 eura.

Iz Rijeke se može letjeti u četiri grada, a najpovoljniji je let prema Beču s početnom cijenom od 20.92 eura. Cijena karte za London kreće od 25.17 eura, a prema Bruxellesu od 26.58 eura. Tu je još i Stockholm, s početnom cijenom od 26.81 eura. 

Iz Splita su dostupni letovi u Rim i Beč po početnoj cijeni od 14.99 eura. Iz Zadra se može letjeti prema raznim destinacijama. Najpovoljnija je cijena karte za London te se kreće od 14.39 eura. 

Cijene karata iz Zadra za Aarhus, Barcelonu, Bolognu, Bournemouth, Bremen, Brisel, Budimpeštu, Köln, Frankfurt, Göteborg, Karlsruhe, Krakow, Manchester, Memmingen, Milano, Prag i Beč počinju od 14.99 eura.

Kompletnu ponudu na ovoj akciji pogledajte ovdje

Pročitajte više