Samsung greškom potvrdio Galaxy A55

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIJE još ni najavljen, no već znamo da je u pripremi Samsung Galaxy A55. Naime, navedeni se model mobitela pojavio na stranici podrške portugalskog Samsunga. Uredno su potvrđeni ime i broj modela. Stranica je u trenutku pisanja ovog članka još uvijek dostupna.

Lapsus na portugalskoj stranici

Portugalska stranica također pokazuje da će postojati opcije pohrane od 128 GB i 256 GB za Galaxy A55, isto kao i za prošlogodišnji Galaxy A54 na određenim tržištima. Nije poznato je li ovo ponuda samo za europsko ili i za druga tržišta.

U skladu s time, krenula su i nagađanja o specifikacijama koja se naveliko nadovezuju na novosti koje su već najavili iz Samsunga vezane uz buduće mobitele općenito. Primjerice, navodi Tom's Guide, očekuje se da će njegov dizajn uključivati Key Island te da će biti veličine 6.5 inča sa zaslonom od 120 Hz, Exynos 1480 čipsetom i baterijom od 5000 mAh.

Pročitajte više