Selena Gomez upravo je podigla trend mašne na višu razinu

Foto: Profimedia/Instagram/etsy.com/asos.com/mohito.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE godine mašne ne dominiraju samo kada je u pitanju dekoriranje božićnog drvca i interijera već su općenito jedan od većih trendova 2023. - posebno u kategorijama mode i ljepote. Slavne zvijezde poput Elle Fanning, Hailey Bieber i Sabrine Carpenter implementirale su neki oblik koketne estetike u svoje ormare, beauty rutine i pojavljivanja na crvenom tepihu.

Međutim, sada ih je Selena Gomez sve nadmašila Instagram Storyjem objavljenim ovoga tjedna u kojem se pojavila sa stvarno velikom mašnom za kosu. Selena je objavila selfie fotku s pregršt Rare Beauty proizvoda razbacanih po stolu ispred nje. 

Foto: Instagram Selena Gomez

Nije prvi put da nosi frizuru s mašnom

No ono što je mnogima upalo u oko je zapravo njezina frizura i ogromna mašna. Kosa joj je bila zalizana i povučena natrag, a na stražnjoj strani glave dominirala je velika crna mašna veća od njezina lica. Mašnu je uparila s pripijenom crnom kožnom haljinom i jednostavnom šminkom. 

Ovo nije prvi put da Selena nosi ovakvu frizuru s inkorporiranom mašnom. Iako su one prijašnje bile značajno manje i suptilnije. Čini se da je sada to poželjela podignuti na višu razinu, a ne sumnjamo da je ovime pokrenula trend kojeg će mnogi slijediti kao što je to učinila bezbroj puta u prošlosti. 

Izdvojili smo nekoliko crnih mašni

Pronašli smo nekoliko crnih mašni za kosu ako ste kojim slučajem u potrazi i sviđaju vam se frizure s ovim popularnim dodatkom. Izdvojili smo i one ogromne, ali i one nešto manje. Možete ih vidjeti ispod. 

Velika satenska mašna za kosu, cijena na sniženju je 26.61 euro (200.49 kn)
Velika mašna za kosu, 18.21 euro (137.21 kn)
Velika mašna za kosu, 19.90 eura (149.94 kn)
Mašna za kosu, 9.99 eura (75.27 kn)
Mašna za kosu s kopčom, 7.99 eura (60.20 kn)

Pročitajte više