Severina niže upečatljive outfite iz Maroka, a dizajnerske torbice se ističu

Foto: FaH/asos.com/mytheresa.com/farfetch.com/shein.com/zalando.hr/gomez.hr/ luisaviaroma.com/proenzaschouler.com/mango.com/etsy.com/bottegaveneta.com/ boohoo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je otputovala u Maroko i putem svog Instagrama, između ostaloga, dijeli sa svojim pratiteljima svoje modne kombinacije inspirirane upravo tom zemljom. Tako je pokazala neke prilično upečatljive kombinacije s uzorcima i bojama, ali i one jednostavnije, jednobojne.

Mnogi su na Instagramu pohvalili njezine outfite. "Sva u stilu Marakeša", "Božanstvena", "Prelijepa", "Divno, divna", "Prekrasna naša Seve", "Kraljica Marakeša", "Uh što ti je dobra torba, a ti si kraljica", "Uvijek prekrasna", neki su od komentara ispod objava s putovanja. 

1. Torbica Lou Saint Laurent 

No nama su, kao i drugima, osim efektnih modnih kombinacija za oko zapele i dizajnerske torbice. Tako je elegantnu bijelu modnu kombinaciju uparila s crvenom torbom marke Saint Laurent. Radi se o modelu Lou koji je izrađen od kože i krasi ga chevron uzorak. 

Ova torbica u trgovini MyTheresa košta 1450 eura. Našli smo nekoliko sličnih modela (sličnog dizajna, uzorka, boje ili sveukupnog stila), ali niže cijene i izdvojili ih ispod. 

Torba Lou Saint Laurent, 1450 eura (10.925 kn)

2. Torbica Pasticcino Venezia Weekend Max Mara

Iduću modnu kombinaciju, koju je podijelila s pratiteljima, osim ljetne haljine Liza britanske marke Rixo krasi i zabavna torbica Pasticcino Venezia marke Weekend Max Mara. Clutch torbica ima razigran dizajn, a model daje počast istoimenom talijanskom gradu. Tu torbicu je kasnije zamijenila većom, koja nam sliči na jedan Proenza Schouler White Label model. 

Clutch torbica marke Weekend Max Mara više nažalost nema na stanju, dok smo Proenza Schouler torbu našli na stranici marke po cijeni od 455 eura. Niže smo izdvojili povoljnije, a slične modele ovih torbi.

Torbica Pasticcino Venezia Weekend Max Mara, 645 eura (4859.75 kn)
Proenza Schouler Morris Tote, 455 eura (3428.19 kn)

3. Torbica Mini Jodie Bottega Veneta

Jedna od posljednjih kombinacija koju je podijelila na Instagramu je kompletno crna, a "razbila" ju je zlatnim gladijatorskim sandalama koje nas podsjećaju na jedan Gianvito Rossi model. Torbica koju nosi sliči na Mini Jodie Bottega Venete koja dolazi sa zlatnim lancem. Našli smo slične modele povoljnije cijene i izdvojili ih niže. 

Bottega Veneta Mini Jodie, 2600 eura (19.589,70 kn)

Pročitajte više