Severina podijelila fotke s odmora, pažnju privukle njezine naočale: "Očalice su top"

Foto: Instagram/twelvesixtynine.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA se ovoga petka pohvalila fotkama iz Istre gdje je provela nekoliko dana s prijateljima i sinom Aleksandrom. Na jednoj od fotki, koje je podijelila putem svog Instagram profila, pozirala je s dizajnericom Matijom Vuicom, a nekima su za oko zapele neobične sunčane naočale koje je pjevačica nosila. 

"Severina ima super naočale"

Ispod fotografija nanizali su se razni komentari, od onih koji su hvalili fotke do onih koji su pjevačici poželjeli lijep provod. No, nekima su se svidjele sunčane naočale. "Severina ima super naočale, a i sve drugo je za palac gore", glasi jedan od komentara. "Očalice su top", glasi drugi. 

S obzirom na to da su i nas ove naočale zaintrigirale, bacili smo se u potragu. Sunčane naočale koje je pjevačica nosila neodoljivo nas podsjećaju na model iz Mad Scientist linije, brenda Rigards. Ovaj brend sa sjedištem u Hong Kongu postoji od 2013. godine.

Iza brenda stoje Jean Marc Virard i Ti Kwa, koji gaje zajedničku ljubav prema jedinstvenim naočalama. Marka se specijalizirala za izradu naočala koje kombiniraju avangardnu ​​estetiku s tihom elegancijom.

Izbor materijala brenda vrlo je jedinstven

Ime brenda potječe od francuske riječi regards, što znači gledati. Kako navodi TwelveSixtyNine, za izradu naočala koriste visokokvalitetne prirodne materijala poput rogova i kože od bivola. Svi upotrijebljeni rogovi i koža potječu od bivola koji su uginuli prirodnom smrću. Za metalne okvire Rigards se fokusira na upotrebu bakra, srebra, bronce i titana. 

Rigardsov izbor materijala vrlo je jedinstven, još od svog osnutka 2013., jedan je od rijetkih neovisnih brendova naočala koji istražuje složene materijale. Prirodni materijali koji se koriste pedantno su obrađeni od jedinstvenog obrtnika po okviru u Hong Kongu.

Mogu se kupiti i kod nas, ali i online

Ti Kwa i Jean Marc Virard su istinski umjetnici čiji se dizajn rađa iz strasti. Umjesto prilagođavanja širokim masama, ova gospoda zadala su si misiju stvaranja dizajna koji smatraju dostojnim dijeljenja s ostatkom svijeta. Rigards je brend namijenjen pojedincima koji teže izražavanju vlastitog identiteta kroz naočale, i to s punk rock stavom.

Naočale Rigards dostupne su na prodajnim mjestima širom svijeta, uključujući i odabrane optike u našoj zemlji. Također, postoji mogućnost narudžbe putem određenih internetskih trgovina koje vrše dostavu na naše područje. Model Rigards RG1921TI ima cijenu od 655.95 eura i nudi se u više varijanti okvira.

Rigards RG1921TI, twelvesixtynine, 655.95 eura

Pročitajte više