Slavne osobe su opsjednute ovom majicom koja košta 34 eura

Foto: Profimedia/intimissimicanada.net/intimissimi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA majica osvojila je mnoge slavne osobe, a cijena joj je relativno pristupačna. Riječ je o ultratankoj majici izrađenoj od modalne mješavine kašmira, s ravnim izrezom, brenda Intimissimi. Ova majica, čija je cijena 34.50 eura, mogla se vidjeti na Kendall Jenner, Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski i mnogim drugima.

Kako navodi Page Six, Ratajkowski je posljednja slavna osoba koja je viđena u ovom popularnom komadu. Za šetnju New Yorkom odabrala je upravo tu majicu te ju je kombinirala s naočalama marke Quay x Guizio model Lucky You i smeđim hlačama trapez kroja. Izgled je zaokružila crnim kožnim balonerom.

Foto: Profimedia

Među prvim slavnim osobama koje su je nosile je i Irina Shayk

Jasmine Tookes i Irina Shayk bile su među prvim slavnim osobama koje su viđene da nose ovu majicu, dok je Kendall Jenner potaknula pravu pomamu za njom na TikToku nakon što je obukla blijedoplavu verziju za snimanje podcasta 2023. godine.

Foto: Profimedia

Od tada je Kendall viđena kako nosi različite boje ove majice u nekoliko prilika. Ambasadorica brenda Intimissimi Jennifer Lopez često je viđena kako nosi verziju u prljavo bijeloj boji. Ova majica dolazi u pregršt nijansi, njih čak 21, uključujući suptilne neutralne tonove, bogate duboke boje te živopisne neonske varijante.

Dostupna je i s dolčevita ovratnikom

Osim modela s ravnim izrezom, dostupan je i s dolčevita ovratnikom, koji su također nosile slavne osobe. Heidi Klum kombinirala ju je s mini suknjom, dok ju je Lopez nosila kada je promovirala svoj brend alkoholnih pića prošle godine.

Izdvojili smo nekoliko boja ove majice niže, kao i verziju s dolčevita ovratnikom. 

Ultratanka majica od modalne mješavine kašmira s ravnim izrezom, 34.50 eura
Ultratanka majica od modalne mješavine kašmira s ravnim izrezom, 34.50 eura
Ultratanka majica od modalne mješavine kašmira s ravnim izrezom, 34.50 eura
Ultratanka majica od modalne mješavine kašmira s ravnim izrezom, 34.50 eura
Ultratanka majica od modalne mješavine kašmira s dolčevita ovratnikom, 34.50 eura

Pročitajte više